Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF IV COMFORTLİNE ARANIYOR

GOLF IV COMFORTLİNE ARANIYOR

Başlatan y4sjn, 26 Ağustos 2011, 12:12:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

y4sjn

Arkadaşlar bende sizler gibi golf tutkunuyum 2002-2003-2004 model Golf 4 COMFORTLİNE arıyorum satmayı düşündüğünüz veya bildiğiniz temiz golf comfortline varsa eğer  buraya bekliyorum saygılar ...

KrsTNcK

Pacific istersen satıyorum benm arabayı aksesuarsız..Yardımcı olurumm..Expertiz raporu mevcut elimde.

golf_arar_ank

s.a kürşat kardeş arabana ne kadar istiyorsun?

golf_arar_ank

hadi yaa güle gülee harca kardeş

KrsTNcK

Teşekkürler araç çok temizdi bilmiyorum senin bütçeni ama alan adam gazı kökledi kaçar gibi gitti sevincinden :D

golf_arar_ank

bütçeye cok yakın gitmişşş kardeş:) vites tipi neydi?

KrsTNcK

Manueldi...Pek otomatik tutulmuyo golf 4 de zaten..

golf_arar_ank

otomatik düşünüyorum ben en sorunsuzları golf ve opel duruyoo ama sen nasıl düşünüyosun bu konuda?

KrsTNcK

Yok golf 4 otomatik alma zaten pekde tutulmuyo alacaksan manuel al golf 4 ün ağır ve hantal oluyo..Opele bende bakıyrum ama bilmiyorum kararsızım..

golf_arar_ank

hadii yaa ağırlığıı golfe vermiştim bende... opel astrda twinport kasalr varya onlar hosuma gidiyoo genelde onlara bakıyorum zaten

KrsTNcK

Ama şu var golf 4 den alacağınız tadı yol tutusunu hiç birinde alamazsınız..

golf_arar_ank

herkes aynısıı söylüyoo ben yine golfe bakayım en iisi :)

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: golf_arar_ank - 29 Ağustos 2011, 23:08:06
herkes aynısıı söylüyoo ben yine golfe bakayım en iisi :)
Arkadaşım satıyor, 2004 model 52000 km de. orjinal km si . Annesi kullanıyor aracı , otomatik vites ama biraz fazla istiyor. 26000 TL Araç beyaz renk.
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...