Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
"FADIL" - Sayfa 3

"FADIL"

Başlatan ZaZy, 27 Mart 2011, 21:06:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilker mk2

Hepinize çok teşekkürler :) canlı görmek isteyenler 09.04.2011 deki buluşmada görebilir ve tanışmış oluruz :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ilker mk2 - 01 Nisan 2011, 09:36:04
Hepinize çok teşekkürler :) canlı görmek isteyenler 09.04.2011 deki buluşmada görebilir ve tanışmış oluruz :)
:tamamdir :tamamdir
ADK

rene

valla fotosunu görünce direk Fadıl Abi diyesim geldi gerçekten çok gösterişli duruyor  :)

golfüçyüs

fadıl tr tuning e çıkmış kimse söylemiyor  :bekleriz: bugün carrefourda dergilere bakarken fadılı görünce hemen aldım :) keşke daha detaylı olsaymış ama yinede başarılıydı tebrikler :)

Onamdar

Aynen bende fadılı görünce şaşırdım direk aldım :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

suskun

meşhur FADIL maaşallah  :tamamdir :sevgi:
H.G WORKS

brkYRC

Hayirli olsun ama tr tuning basliginda bir duzeltme yapmak istiyorum ama once bu basligi kim koydu cok merak ediyorum . Old Timer neye denir ; 1930 ve oncesi (nadir bulunan) araclara . 30dan 70lere classic , 70den sonra 90lilarin sonuna (genelleme karburetorlu araclar) Young Timer deniliyo . Golf2'de Young Timer sayiliyo ama 3 sayilmiyo malesef.
"Hurdalarin Efendisi"

suskun

hıımm güzel bir bilgi burak  :tamamdir
H.G WORKS

brkYRC

Sagol hamitim ama malesef bazilari bunu cok bilmislikle karistiriyo sonra ukala cevaplar geliyo... Farkli bi topikteki gibi  ???
"Hurdalarin Efendisi"

suskun

Alıntı yapılan: air-cooled - 24 Ağustos 2011, 22:52:44
Sagol hamitim ama malesef bazilari bunu cok bilmislikle karistiriyo sonra ukala cevaplar geliyo... Farkli bi topikteki gibi  ???
öyle diyenlere ben şöyle derim  ;D
çok bildiğini sanıyon ama ne bildiğini bilmion  ;D ;D
H.G WORKS

ZaZy

evet arkadaşlar Fadıl Trtuning'e çıktı. Çocukluktan beri hayalimiz vardı, sonunda gerçek oldu :)
birde FADIL'ı 79 model yazmışlar yapcak bişi yok. Fotolarda çok yüzeysel olmuş, keşke poster yapılsaydı.Çünkü tarzı farklı, bütün poster araçları aynı tip aynı kasa araçlar.
http://

golfüçyüs

Alıntı yapılan: ZaZy - 25 Ağustos 2011, 20:34:17
evet arkadaşlar Fadıl Trtuning'e çıktı. Çocukluktan beri hayalimiz vardı, sonunda gerçek oldu :)
birde FADIL'ı 79 model yazmışlar yapcak bişi yok. Fotolarda çok yüzeysel olmuş, keşke poster yapılsaydı.Çünkü tarzı farklı, bütün poster araçları aynı tip aynı kasa araçlar.

editörün konuya çokta hakim olmadığı çok belli. sürekli aldığım bi dergi değil ama koray abinin mk4ü çıktığındada almıştım oradaki yazıda çok yüzeyseldi. koskoca mustang gt 500 10 dakkada okuyup bitirebiliyosun dergide

Onamdar

mustang i de hiç beğenmedim :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

golfüçyüs

Alıntı yapılan: Onamdar - 26 Ağustos 2011, 02:18:10
mustang i de hiç beğenmedim :D

aynen ya o ne öyle çirkin bi ön tamponu vardı zaten bişeye benzemiyodu benim mk4 daha güzel :p