Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: lancelot - 22 Ağustos 2011, 15:00:49
Bu gün arabamı aldım. 570 tl cik tutmuş :D  Altı üstü bir hortum , genleşme kabı ve su flanşı. Arabamı 3 gündür görmüyordum çok özlemişim :D

ben 3000 tl para verdiğimi de biliyorum tek seferde  :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

lancelot

aman hocam :D  Allah hiç birimize böyle şeyler göstermesin, araçlarımıza sorunsuz binmeyi nasip etsin :)

nizam

Alıntı yapılan: lancelot - 22 Ağustos 2011, 19:28:56
aman hocam :D  Allah hiç birimize böyle şeyler göstermesin, araçlarımıza sorunsuz binmeyi nasip etsin :)

zaten sorunsuzdu birden beyin gitti :D sonrası selaametle

Yunus EMRE

Sinancetintas

Alıntı yapılan: lancelot - 22 Ağustos 2011, 19:28:56

AMİN İNŞALLAH.. ;)

Bugun arabayı denedim 180-190 arasından sonra içeride durulmayacak kadar motor sesi artıyor.. :S Çok Kötü oldum bugun.. 5 vites yetmiyor herhalde 6'da mı eklesek?? :S
Das Auto..

Onamdar

o hızlarda ses normal 6000 devirlerde
birde rüzgarın sesi var tabii :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Sinancetintas

ses bence fazla insan arabadan korkuyor 260 ibre var bu sesle insan 220 yapmaya korkuyor.. :S
Das Auto..

SeyitE

Eniştem karlığımı kırdı, güzelce içini ben dışını yıkamacı temizledi. Eve dönerken opel astrayla kalktık yazık oldu adama 3500 de atım bide vitesleri :)

selcuk_aydin

Bizde kaza yaptık  :-[  Amcamın biri arka sağdan yapıştırdı, Allahtan kaportada bişi yok .Özenle yaptırdığım arka tampon dağıldı, ön tamponu ve marşbiyelleri de söktürecem, Adapazarında bu yollarda böyle arabaya binmek cok zor  :'( :'(
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 24 Ağustos 2011, 17:09:54
Bizde kaza yaptık  :-[  Amcamın biri arka sağdan yapıştırdı, Allahtan kaportada bişi yok .Özenle yaptırdığım arka tampon dağıldı, ön tamponu ve marşbiyelleri de söktürecem, Adapazarında bu yollarda böyle arabaya binmek cok zor  :'( :'(

Geçmiş olsun. Cana gelmemesi en büyük kazançtır her zaman için.
Trafikte ne kadar dikkatli olursak olalım sadece bizimle bitmiyor karşı tarafında dikkatli olması gerek.
Golf: O bir tutku

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 24 Ağustos 2011, 17:24:32
Geçmiş olsun. Cana gelmemesi en büyük kazançtır her zaman için.
Trafikte ne kadar dikkatli olursak olalım sadece bizimle bitmiyor karşı tarafında dikkatli olması gerek.
Tşk ederim arkadaşım , Allah hepimizi beterinden saklasın
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

nizam

Yunus EMRE

SeyitE

Orjinal is Karlık aldım.birde orjinal kara hella far var fiyatı baya uygun babamın bayramda elini öpim bi belki onuda alırım :)

metalcil

Gösterge panelini söktüm, temizledim. Süper oldu..