27 Agustos cumartesii GOLF 3 buluşması :)

Başlatan 5ani5 mk2, 22 Ağustos 2011, 23:03:22

« önceki - sonraki »

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: htmetin - 24 Ağustos 2011, 16:26:45
mk3 stayla
hasan usta bu tanışma fırsatını kaçırıyormusun şimdi sen .. Bidaha nere bolu nere Antalya  :(

5ani5 mk2

mekan degişikligi arakdaşlarr :) fliz köfte pahalı geldii herkeze:) yine haremde güzel bi mekanda 29 tl ye bulduk iftar menüsünü buraya karar kıldık:)
http://www.redandblack.com.tr/
Exclusive Garage

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 24 Ağustos 2011, 16:38:33
mekan degişikligi arakdaşlarr :) fliz köfte pahalı geldii herkeze:) yine haremde güzel bi mekanda 29 tl ye bulduk iftar menüsünü buraya karar kıldık:)
http://www.redandblack.com.tr/

Fatih patlatacanmı bizi kanki?
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 24 Ağustos 2011, 16:33:03
  hasan usta bu tanışma fırsatını kaçırıyormusun şimdi sen .. Bidaha nere bolu nere Antalya  :(

Tanışırız sıkma canını..

HecctoR

Napsak gene bi alışveriş merkezininin otoparkında buluşup içerde yemekmi yesek? Varmı fikri olan?
Referee

cengizhan_mk3

Arka takozu sanayiye gidip aldırtsammıki diyorum yükseklik korkum depreşti şimdi coil li arabaların arasına girecez  :D basıklığımızı  göstersek  :)  arkadaş yollar berbat ..  Buraya geliyorum diye söktürmemiştim iyiki öyle bir hata yapmamışım..  Antalyaya gittiğim an Kamber ve reptile style  :tamamdir

cengizhan_mk3

usta bu tuzlada hondacılar hergün mü buluşuyor anlamadım  :( hergün 5 10 tane peşpeşe ortamda artistliğe müsait burada heralde ondan ..  :tamamdir

metalcil

Cengiz biraz daha ballandırırsan Yereden yüksek ötesi Kartal la aranıza gelmekten çekineceğim. Acaba bendemi aldırsam takozları  ;D ;D ;D

htmetin

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 24 Ağustos 2011, 16:57:37
usta bu tuzlada hondacılar hergün mü buluşuyor anlamadım  :( hergün 5 10 tane peşpeşe ortamda artistliğe müsait burada heralde ondan ..  :tamamdir

Sahil kısmına doğru Hondacılar çoğalırlar  8)
Alıntı yapılan: HecctoR - 24 Ağustos 2011, 16:50:26
Napsak gene bi alışveriş merkezininin otoparkında buluşup içerde yemekmi yesek? Varmı fikri olan?

Ne yapıcaz Mcdonalsdamı iftar açıcazz? Valla Orucumuz kabul olmaz  :melek:

HecctoR

Yok ya köftecisinden tavuğuna çorbasından burgerine herşey var. Herkesin gönlü olsun. Meydan die bi alışveriş merkezi var. Üstü açık bi alışveriş merkezi bilenleriniz vardır belki. Orası uyarmı herkese?

http://www.meydanumraniye.com.tr/servlet/PB/menu/1041129_l8/index.html
Referee

5ani5 mk2

kararınızı verin ona göre rezervasyonu iptal ediyim:)
Exclusive Garage

HecctoR

Benim için hiç farketmez arkadaşlar her yere gelirim ben. Önerilenler arasından birini seçelim.
Referee