Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sakarya/Siyah 2003 Golf IV Aut. - Sayfa 5

Sakarya/Siyah 2003 Golf IV Aut.

Başlatan odyseuss, 27 Mayıs 2011, 20:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

su deposunda bir delik tespit ettim. Yenisi ile değiştirdim.  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

odyseuss

Alıntı yapılan: gültekin77 - 23 Ağustos 2011, 01:52:41
Bu arada farklı renk GOLF IV sahibi arkadaşlar yapsalar şöyle birşeyler de biz de böyle göze batmasak. :D
Abi sana yetişmek mümkün mü?  :D

rene

Alıntı yapılan: odyseuss - 23 Ağustos 2011, 19:24:11

Arka cam film çıkartıldı. Sol Stop renk uyuşmadığından yenilendi.

kurtuluş bu bendeki gözler ilk bakışta iki stopun farklı tonda oldugunu çözen gözler :D bknz sayfa 3 :)

eskisini veripmi aldın sol stopu nası yaptın ? arka filmi sökerek iyi yapmışsın film oldumu yanlardada olacak ve aynı tonda olacak.Bi film istiyor şimdi za  :tamamdir

5ani5 mk2

Exclusive Garage

odyseuss

Alıntı yapılan: rene - 23 Ağustos 2011, 23:04:56
kurtuluş bu bendeki gözler ilk bakışta iki stopun farklı tonda oldugunu çözen gözler :D bknz sayfa 3 :)
eskisini veripmi aldın sol stopu nası yaptın ? arka filmi sökerek iyi yapmışsın film oldumu yanlardada olacak ve aynı tonda olacak.Bi film istiyor şimdi za  :tamamdir
Eren sabah kalktım kampüse gittim aracı park eder etmez stoplara baktım. Dediğin gibi sol biraz açık renkti.
Aydenizlere gittim. Dedim sol farklı, adamlar uzun uzun baktılar ancak anlayabildiler. Solu başka yerden temin etmiştim. Geri vereceğim.
120 liraya yenisini aldım. Arka filmi adam tuttu çekti, ben bakakaldım
Döşemeler bej olduğundan aracın içi olduğu gibi görünüyor. Yarın Atatürk sanayi de Camcı Yaşar'a 2. nomra film çektiricem.
Daha önce 150 lira fiyat aldım.  ^-^

odyseuss

Filmlendik  :sevgi:

selcuk_aydin

maşallah , allah nazardan saklasın Kurtuluş. Benim araba pazartesi çıkacakmış , dün öyle dediler. Ayrıca arayıp davet ettiğin için teşekkür ederim. İnşallah başka bi sefere görüşmek nasip olur :)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

nihilist_deniz

Golf: O bir tutku

odyseuss

Sağolun arkadaşlar.  :)

@Selçuk abi, aracın çıksın Emre ve Talha'yı da davet edip mini buluşma yaparız  :)

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: odyseuss - 27 Ağustos 2011, 13:52:00
Sağolun arkadaşlar.  :)

@Selçuk abi, aracın çıksın Emre ve Talha'yı da davet edip mini buluşma yaparız  :)
Çıksın bakalım . Talha biraz hayal kırıklığına uğreyacak , tamponları ve marşbiyelleri söktürdüm . Orjinal tamponları takacam. Ön tampon ve marşbiyellerde bişi yok ama yeniden arka tampon için uğraşmak istemiyorum. Adapazarındaki kasis ve çukurlar illallah dedirtti :)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

odyseuss

Senin aracın üzerinde değişiklik yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Tamponlar gittiğine göre jantlar da değişiklik yapmayı istiyormusun  :)

gültekin77

Şu farların içini de karartabilseydin 10 numara olacaktı ama malesef valeo almışsın. :)
Böyle de güzel,yeni yeni.  ;)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.