Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mark1 in bu taşlamasına bayıldım..

Mark1 in bu taşlamasına bayıldım..

Başlatan warlock, 22 Eylül 2007, 19:13:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kursadgolf

GOLF
   LİFE

golf_gti_mk1

la havle ve la CORVETTE :D

escocem

corrado_g60

warlock

Aston martinin içindeki şöför olmak istemezdim ben şahsen ensemde pire gibi bi mk1, karizma sıfır :)

cabrio63

ersan resimdeki arabada kırmızı.bilmiorum yani artık.senide aston ların peşinden toplamaylım sonra ;) bu arada ben denedim,ŞEHİR İÇİNDE ve TRAFİKTE büyük arabaları çok rahat geçebiliosunuz.mesela corvette...çünkü sizin geçtiiniz yerden geçemiolar ve makas atamıolar,araba savruluo ;)

ata666

efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

warlock

Alıntı yapılan: cabrio63 - 25 Eylül 2007, 00:31:04
ersan resimdeki arabada kırmızı.bilmiorum yani artık.senide aston ların peşinden toplamaylım sonra ;) bu arada ben denedim,ŞEHİR İÇİNDE ve TRAFİKTE büyük arabaları çok rahat geçebiliosunuz.mesela corvette...çünkü sizin geçtiiniz yerden geçemiolar ve makas atamıolar,araba savruluo ;)

Yok okadar cesaret edemem adam sonra delirir melirir hazmedemez hayvan gibi kasaları var bi tampon darbesi yeter sonra :D ..
Ben benim araçla Işıklarda kalkmasını çok seviyorum o heyacanda bana yetiyor..

car wolf

golfün arkasındakide bmw Z3  ;D  :D  yazıklar olsun aston martine ve ordaki tüm araçlara  :t Helal be golf gti anlatılmaz yaşanılır.    :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

Firestarter

Alıntı yapılan: warlock - 25 Eylül 2007, 13:49:55
Ben benim araçla Işıklarda kalkmasını çok seviyorum o heyacanda bana yetiyor..

Evet, katılıyorum. Bu halde bile, bu seriliği heyecan verici  :D