Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Mark1 in bu taşlamasına bayıldım.. - Golf I

Mark1 in bu taşlamasına bayıldım..

Başlatan warlock, 22 Eylül 2007, 19:13:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kursadgolf

GOLF
   LİFE

golf_gti_mk1

la havle ve la CORVETTE :D

escocem

corrado_g60

warlock

Aston martinin içindeki şöför olmak istemezdim ben şahsen ensemde pire gibi bi mk1, karizma sıfır :)

cabrio63

ersan resimdeki arabada kırmızı.bilmiorum yani artık.senide aston ların peşinden toplamaylım sonra ;) bu arada ben denedim,ŞEHİR İÇİNDE ve TRAFİKTE büyük arabaları çok rahat geçebiliosunuz.mesela corvette...çünkü sizin geçtiiniz yerden geçemiolar ve makas atamıolar,araba savruluo ;)

ata666

efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

warlock

Alıntı yapılan: cabrio63 - 25 Eylül 2007, 00:31:04
ersan resimdeki arabada kırmızı.bilmiorum yani artık.senide aston ların peşinden toplamaylım sonra ;) bu arada ben denedim,ŞEHİR İÇİNDE ve TRAFİKTE büyük arabaları çok rahat geçebiliosunuz.mesela corvette...çünkü sizin geçtiiniz yerden geçemiolar ve makas atamıolar,araba savruluo ;)

Yok okadar cesaret edemem adam sonra delirir melirir hazmedemez hayvan gibi kasaları var bi tampon darbesi yeter sonra :D ..
Ben benim araçla Işıklarda kalkmasını çok seviyorum o heyacanda bana yetiyor..

car wolf

golfün arkasındakide bmw Z3  ;D  :D  yazıklar olsun aston martine ve ordaki tüm araçlara  :t Helal be golf gti anlatılmaz yaşanılır.    :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

Firestarter

Alıntı yapılan: warlock - 25 Eylül 2007, 13:49:55
Ben benim araçla Işıklarda kalkmasını çok seviyorum o heyacanda bana yetiyor..

Evet, katılıyorum. Bu halde bile, bu seriliği heyecan verici  :D