Golf IV hararet ışığı....

Başlatan xq288, 05 Temmuz 2010, 01:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurkanpeker

benim golfte uzun yolda 90nın altına düşüyor :) nedendir acaba şehir içi 90da ama uzun yolda 70ın bıraz ustunde

ALPER.

Alıntı yapılan: gurkanpeker - 19 Ağustos 2011, 23:35:18
benim golfte uzun yolda 90nın altına düşüyor :) nedendir acaba şehir içi 90da ama uzun yolda 70ın bıraz ustunde

sizinki de büyük ihtimal termostat, bende de vardı 60-70 civarına kadar düştüğü oluyordu, daha yeni değiştirdim

maverick

90 da sabit olması lazım arkadaşlar 90 ı geçmiyorsa da geçiyorsa da problem var demektir
90 dan az olan arkadaş temostatın büyük ihtimal açık kalmış (gurkanpeker)
90  ı geçen arkadaş  (fubuonur) sizde haharet müşiri ve termostat kontrolü yaptırın

hararet önemlidir
kazasız belasız sürüşler dilerim
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

gurkanpeker

Alıntı yapılan: boralp - 20 Ağustos 2011, 00:01:25
sizinki de büyük ihtimal termostat, bende de vardı 60-70 civarına kadar düştüğü oluyordu, daha yeni değiştirdim

Alıntı yapılan: maverick - 20 Ağustos 2011, 18:56:10
90 da sabit olması lazım arkadaşlar 90 ı geçmiyorsa da geçiyorsa da problem var demektir
90 dan az olan arkadaş temostatın büyük ihtimal açık kalmış (gurkanpeker)
90  ı geçen arkadaş  (fubuonur) sizde haharet müşiri ve termostat kontrolü yaptırın

hararet önemlidir
kazasız belasız sürüşler dilerim

çok sağolun arkadaslar ben bi baktırayım :) tamirciye

fubuonur

90 nı çok az geçiyo ve orda sabit kalıyor acaba ibremi yanlış.. bazen benzin lambasıda yanıyor aradan 10 dk geçince normale dönüyor ibre

losingmyreligion

bendede sorun vardı..ben su deposunu degistrince sorun gitti.az su eksiliyordu ..oda kapak zamanla asınıyormus..hava kacırıyor eksik gösteriyor sensöre..su deposu degisince halloldu :)