Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
34 GTD 95 ( Redmonster) - Sayfa 15

34 GTD 95 ( Redmonster)

Başlatan redmonster, 02 Haziran 2011, 22:28:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meister6

birde camı indirip o cam sıyırıcıları iyiyce elinlede çektirebilirsin yani boşluk olmasın camı iyi kapatsın sacı ile beraber assılı ver
meister6 jetta 91 gtd

redmonster

valla bu söylediklerinizin hepsini uygulayacağım inş keserim suyu çok rahatsız ediyo beni sıfır döşemeler çürüyüp gidecek.. yazık.. almaya kalksan bulmak bile mesele.
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

meister6

inşallah kesilir yoksa döşemeler suyu yedimi şişip gevriyor şeklide değişiyor çok kötü oluyor
meister6 jetta 91 gtd

redmonster

bugün içlerine nylon çektim şu baloncuklu nylonlar varya kolilerin içinden çıkan hani ( çamaşır makinası ; buzdolabı v.s )  ayrıca döşemeleri içtent iyice verniklettim 4 kat attık su işlemez artık inş..

meister6

kalın ve düz bi naylonda olurdu oda olur ama naylonun alt kenar kısmını komple kanalın içine vermediğsen rampalarda su döşemenin altından aracın içine attırverir yağmurlu havalarda yada yıkandığı zaman içine su alır
meister6 jetta 91 gtd

redmonster

içine falan vermedim nylonu ama bally ile komple yapıştırdım kapattım yani döşemeyide üstüne monte ettim kenardan taşanları kestim inş almaz daha.

redmonster

tabi benim konu uçmuş otomobilim kısmını arkadaşlar yer degişikliğine gitmiş :))

nizam

Alıntı yapılan: redmonster - 25 Ağustos 2011, 00:46:55
tabi benim konu uçmuş otomobilim kısmını arkadaşlar yer degişikliğine gitmiş :))
:)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)