Orjinal BBS..

Başlatan iko, 16 Ağustos 2011, 21:18:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/mk3-gtiim-t21551.0.html

Beyler hayırlı forumlar..Aracın üzerindeki orjinal bbsleri satıyorum.. Lastikli 950TL lastiksiz 750TL.Pazarlık payıda vardır.

iko

kaçırmayın beyler arasanız bulamazsınız başka bir jant alacağım için satıyorum..

5ani5 mk2

iko arabayı satıyodun vazmı geçtin:)
Exclusive Garage

iko

yok bilal yani isteyen olursa vericem sporta alıcı çıktı çünkü gti için ses çıkmazsa sport gidecek o yüzden acelesi yok bunun isteyen çıkarsa vericem çıkana kadarda araca bişeyler yapıcam jantla başlayayım dedim =)) alıcaam jantlar hazır ama bunları vermek lazım önce =))

nizam

ararsın o jantları replika jant takıp yük vurma arabaya
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

iko

=) nizam abi ilk seferde de sen vazgeçirmiştin gittim tamirde ettirdim jantları =)

nizam

bosuna sakalları kesmiyoruz gerek yok böyle ekşinlara

Yunus EMRE

muharrem77

bende de bu jantların aynısından var, ama ben boyamadım. bendeki 16", 15" bulabilirsem takas etmeyi düşünüyorum. Sendekiler kaçlık?

iko

bende de 16 var abi neden düşüreceksin 15e? nizam abi yine kanıma girdi yaa olmıcak bu iş  :D

nizam

mk3 olsa ben alırım sen gözden çıkarmıssın yapacak bir şey yok siyah rengi ile seni cezbetmiyor belli

Yunus EMRE

iko

ya abi açıkçası boya sökücü bakıyorm ne yapabiliriz var mı bildiğin bi yöntem senin? boyıycam ben kendim ama siyahın üzerine gri atmak istemiyorum siyahı soyarsam sprey gri yapıcam.... gözden çıkarma değil şu boyayı çıkarmak istiyorum aslında :S

nizam

boya sökücü sıvılar var alıyorsun ondan sonra jantları lastiklerden ayırıp fırça ile uyguluyorsun sonrası temizlik.

başka yöntem jantları söküyorsun lastikleri sökmeden yapabilirsen kagıt bant kullanıp lastikleri koruyorsun jantı güzel sekilde toz kir arıdır sulu zımpara ile sıfır numara hafif zımpara yapıp astar atıyorsun sprey sonrada boya

Yunus EMRE

iko

bu temizlik işlemini  bi boyacıda yaptırayım o zaman boyaması sıkıntı olmaz bana ama alet hırdavat yok burda çekerim dükkana hallettirrim ç.kalede..spreyler falan varmış ama güvenemedim onlara daha büyük bi skıntı çıkarmasın diye almadım  :-\

nizam

Alıntı yapılan: iko - 17 Ağustos 2011, 14:49:16
bu temizlik işlemini  bi boyacıda yaptırayım o zaman boyaması sıkıntı olmaz bana ama alet hırdavat yok burda çekerim dükkana hallettirrim ç.kalede..spreyler falan varmış ama güvenemedim onlara daha büyük bi skıntı çıkarmasın diye almadım  :-\

yani

Yunus EMRE