Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ve işte sonunda boramın fotoları....

ve işte sonunda boramın fotoları....

Başlatan caner4, 13 Ağustos 2011, 20:29:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

arkadaşlar sonunda fotoları yükledim biraz kirli çıktı artık yolda topraga bulaşmak zorunda kaldık neyse yeni jantlarım cam filmleri ve tabiki klübümüzün arması ile sizlerle :)

This is the best one until we make a better one.......

caner4

bu arada sticklerları bize bol şekilde ulaştıran eyüp abimize cok teşekkürler :)

caner4

caner4

suskun

H.G WORKS

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

eren401

Birde sis farları olsa tam süper olurmuştu.    :tamamdir
1.6 LPGsiz Boraaa ! Varmı ondan iyisi ?

tAKSU

caner4

nihilist_deniz

kaza bela uzak olsun güle güle kullan. :tamamdir
Golf: O bir tutku

caner4

ALPER.

rumuzuma yön veren araçlar boralar, güzel bir bora kazasız belasız  :tamamdir

1-2 tavsiye;

Şu fotoğrafları 4000x3000 boyutlarında eklemeseniz de aracınızı daha çok kişi yorumlayabilse?

Araç için ise ucuz yollu kolay makyajlamalar, hazır rengi de siyah;

Plakalıkları iptal edin, çerçeveleri tinerle silip çift taraflı bant silikonla yapıştırın

Ön logoyu siyaha kaplatın (hatta ben olsam arka logoyu da siyaha kaplatır, logoları da iptal ederdim)

Ben yapmayı düşünrüken boramı satmıştım, stopların sadece sinyal olan ve beyaz olan kısımlarına çok koyu olmayacak şekilde siyah-füme folyo çekin

Güzel de çift çıkış bir eksoz ucu toplamda 100 lirayı geçmeden tatlı makyajlamalara sebep olacaktır.  :tamamdir

Para oldukça spor yay diyeceğim ama bu araçların önü çok yakın, düşünür müsün bilemem  :D

http://my.opera.com/mix258/blog/vw-bora-tuning-3

şu linkteki aracın stoplarına benzetmek amaç, tam olarak öyle olamayacak sinyal tabanı kırmızı olduğu için, ama oraya füme, geri vites ışığı olan aşağıya daha koyu bi tonda folyo hemen hemen benzetecektir.Arkası tam olarak böyle olmasa da logo iptalleriyle falan konsept bu :D

rene

Şu hiç gitmeyen ayılıp bayılan Bora yı sonunda gördük :) Bora dedinmi olmazsa olmazım 16' comfortline Jantlardır ama

metalcil

Araç maşallah çok güzel, elinde bezle dolanırsın artık. Siyah arabanın kötü yanıda bu. Onun dışında ayrı bir asaleti var. Kazasız belasız (kem gözsüz) kullanmalar..

Sticker için ben teşekkür ederim. Ben tavşansız Kartala bile binmiyorum  ;D ;D ;D