Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 ABF GTİ PROJECT - Sayfa 13

MK3 ABF GTİ PROJECT

Başlatan MK2 GTİ, 07 Nisan 2009, 21:01:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

MK2 GTİ

:) guzel makına masallah allah sahıbıne bagıslasın
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

MK2 GTİ

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 17 Mart 2011, 13:30:56
konuyu hortlattım ama bunun renk kodunu bılen varmı ya?
:))) harley davıdson boyasıydı ama mesakatlıdır herkesın harcı degıl boyamak
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ

cavanozz

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 16 Temmuz 2011, 22:47:04
:) guzel makına masallah allah sahıbıne bagıslasın

uğur, bir gidiyor bir geliyorsun... yeni bir proje yap da gözümüz gönlümüz açılsın...  ;)  senin mk3 şuan kadıköyde 23bin isteniyor  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cavanozz - 17 Temmuz 2011, 13:22:51
uğur, bir gidiyor bir geliyorsun... yeni bir proje yap da gözümüz gönlümüz açılsın...  ;)  senin mk3 şuan kadıköyde 23bin isteniyor  ::)

bende gördümmm 23 bin yazmış birdee kesinlkle kazasız diyoo duygudum kadarı ile birkaç işlem vardı araçda ugur abii daha iyi biilir tabi:) pendikden abilerimz eskilerden tanıyo aracı :)
Exclusive Garage

Troursede

Äîáğûé äåíü.

Êàê âñåãäà ó Aàñ - âñå î÷åíü ïğîôåññèîíàëüíî è èíòåğåñíî.                     

Ïîäñêàæèòå ïîæàëóéñòà íàìíîãî ëè  ñêàíåğ VAS5054a  ëó÷øå vagcom?
A ïğèíöèïå òîæå ñàìîå ÷òî vcds âàñÿ äèàãíîñò, íî äèëåğû ïîëüçóşÃ²Ã±Ã¿ èìåííî èì. Ïî÷åìó è ñòîèò ëè òğàòèòü äåíüãè íà íåãî?                         
[url=http://vas5054a.ru]VAS5054 – äèàãíîñòè÷åñêèé ñêàíåğ äëÿ äèëåğñêîé äèàãíîñòèêè àâòîìîáèëåé VAG ãğóïïû

Ìîæåòå ñäåëàòü ñğàâíåíèå  vcds âàñÿ äèàãíîñò è  [url=http://vas5054a.ru]VAS5054  ñêàíåğ äëÿ äèëåğñêîé äèàãíîñòèêè ?

cavanozz

Alıntı yapılan: Troursede - 08 Ağustos 2011, 21:55:01
Äîáğûé äåíü.

Êàê âñåãäà ó Aàñ - âñå î÷åíü ïğîôåññèîíàëüíî è èíòåğåñíî.                     

Ïîäñêàæèòå ïîæàëóéñòà íàìíîãî ëè  ñêàíåğ VAS5054a  ëó÷øå vagcom?
A ïğèíöèïå òîæå ñàìîå ÷òî vcds âàñÿ äèàãíîñò, íî äèëåğû ïîëüçóşÃ²Ã±Ã¿ èìåííî èì. Ïî÷åìó è ñòîèò ëè òğàòèòü äåíüãè íà íåãî?                         
[url=http://vas5054a.ru]VAS5054 – äèàãíîñòè÷åñêèé ñêàíåğ äëÿ äèëåğñêîé äèàãíîñòèêè àâòîìîáèëåé VAG ãğóïïû

Ìîæåòå ñäåëàòü ñğàâíåíèå  vcds âàñÿ äèàãíîñò è  [url=http://vas5054a.ru]VAS5054  ñêàíåğ äëÿ äèëåğñêîé äèàãíîñòèêè ?

???  ???   ???
yeni yine yeniden..!! 8)

ALPER.

vagcom diyor orasını anladım  ;D

cavanozz

Alıntı yapılan: boralp - 08 Ağustos 2011, 22:57:21
vagcom diyor orasını anladım  ;D

sayıyormu sövüyormu anlamadım  :bekleriz:
yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

Bu arabanın eski sahibi olduğunu söyleyen birisi benim arabaya talip oldu baya bir mesaj attı. Bende kesinlikle pazarlık yok deyince biraz ağırına gitti heralde. Ne kadar toplarsan topla topluma çok hitap eden bir araç değil 2.0 gti ve tek kapı tercihli araba herkez almaz ondan Forever 1.6 aft sportline 4 Kapı  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

cavanozz

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 09 Ağustos 2011, 01:50:10
Bu arabanın eski sahibi olduğunu söyleyen birisi benim arabaya talip oldu baya bir mesaj attı. Bende kesinlikle pazarlık yok deyince biraz ağırına gitti heralde. Ne kadar toplarsan topla topluma çok hitap eden bir araç değil 2.0 gti ve tek kapı tercihli araba herkez almaz ondan Forever 1.6 aft sportline 4 Kapı  :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

cengiz,  seni arayan arkadaş istanbuldan mı, yoksa zonguldakdan mı?   eğer istanbuldan uğur aradıysa, bildiğim kadarıyla o gti dan başka araca binmez
yeni yine yeniden..!! 8)

nizam

Megane RS ten sonra hiç sportline sarmaz galiba
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: cavanozz - 09 Ağustos 2011, 21:37:33
cengiz,  seni arayan arkadaş istanbuldan mı, yoksa zonguldakdan mı?   eğer istanbuldan uğur aradıysa, bildiğim kadarıyla o gti dan başka araca binmez
sanırım o araç zonguldaktada el değiştirdi. Beni arayan kişi o arabayı ima etti. Böyle araba vardı belki bilirsin diye bende bilmiyorum dedim.. Uğur abi değildi sanırım rafet yada cafer diyte birisiydi .

MK2 GTİ

1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ