Akaryakıt zamları Sürekli Güncel

Başlatan ozmo, 14 Temmuz 2011, 23:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uAlper

galiba mazota sağlam bişeyler gelcekmiş bu gece bakşka bi sitede yazıyodu arkadaşlar
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

ozmo

mazota 8 kuruş pompaladılar geçmiş olsun  :bekleriz:

mustklc

dün totalden 100 liralık mazut alıyorum. istyasyoncu diyor abi zam gelecek daha al. dedim nereye alayım cebime mi doldurayım. bu istasyoncuların hemen haberi oluyor zamdan
Araba binmek içindir..

Mk1GTI

BEnde cumaretesi şok oldum tam 18krş geçmiş yok artık dedim bizim özgürde sölemedi hayır olsun dedim ve bugün Dolar 1,725 allah sonumuzu hayır etsin.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

htmetin

Konu içeriği neyse de.. Başlık harika olmuşş 8)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ozmo

bu hafta sonuna kadar bi beklenti var ama daha kesin değil sanırım benzini düz 5 mazotuda düz 4 tl yapacaklar.1 ayda çaktırmadan develüasyon yaptıkları gibi

ozmo

baba bir akaryakıt zammının eli kulağında arkadaşlar hazırlıklı olun sonrada uyarmadı demeyin.

uAlper

İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

ozmo

benzin motorin kesin ama arada lpg'yide kaktırırlarsa şaşırmam

serhat

full petrol nasıl acaba haremdeki kalitelimi bi kaç kuru daha ucua satıyolarmıs ve Türk sermayesiymiş
WOLFSBURG STYLE ;)

ozmo

Alıntı yapılan: serhat - 07 Ağustos 2011, 23:31:52
full petrol nasıl acaba haremdeki kalitelimi bi kaç kuru daha ucua satıyolarmıs ve Türk sermayesiymiş
yok ağa ucuz etin yahnisi olmaz benim arabaya 50 TL motorin aldım traktör gibi çalışmaya başladı hiç deneme derim