185/60 r13 sizce nsıl olur arkadaşlar

Başlatan profoto07, 06 Ağustos 2011, 21:56:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

profoto07

benim kaporta boyadan sonra çamurluklar açılacak bende 185 60 lastik takmayı düşünüyorum nasıl olur acaba

Mk1GTI

Bu ebat için çamurlukları açtırmana gerek yok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

profoto07

sen öyle diyorsan tamam ama lastikler 2 .3 cm dısarda kalıyor

Mk1GTI

Normal Jantlarında okadar taşmaz ama offset li bir jant takımın varsa dediğin gibi taşma olur ama 13 ebatta fabrika lastikleri 175/70/13 tür bunun 185 tabanda yanak karşılığı 60 tır o yüzden sürtme ofsetli jant ta taksan olmaması gerek çünki yanaklardan çap düşüyor oyünden çamurluklar ile lastik arasında 1 - 1,1,5 cm daha mesafe artıyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

et değeri düşüktür abi jantların dışa atıyordur.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

CoX_BoY

ben kullanıyorum 185/60/13 ve aracım aşırı derece basık camurluklarda hiç bir oynamada yok sürtmede yok lastikler içerde kalıyor

profoto07

tamam arkadaşlar alıyorum lastikleri jantlar ofsetli jjs krom saç jant

Han

195 / 55 / 13 semperit lastik tavsiye ederim daha oturaklı durur  :tamamdir ivmelenmesi artar ama son hız düşer  :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ThE_Unforgiven

ben 215 50 13 taktım 7 ofset 13 inç çok baba oldu ama fiyatıda iyiydi bende çıkardım. 195/45/13 bile getirtebiliriz dedi adamlar. Ama 180 tl tanesi marka dunlop
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

METOCALYPSE

bu ebatlara senin makina tam topaç olur benden onnn numaraaa :D amaaa yerle bir yaparsannn :tamamdir