Bora pasifick 2004 satışı ?

Başlatan vwbora2004, 05 Ağustos 2011, 17:57:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vwbora2004

arkadaşlar aracım 2004 1,6 16v bora pasifick, 1 ay önce BRC taktırdım. geçen hafta kuşadasına gittim 85 tl ye doldurdum full ve 590 km yol gittim. ortalama 100 km. hızla, aracım sol ön çamurluk boyalı ve ön sağ kapıda bir avuç kadar darbe var. satmak istiyorum ama çoooook hoşuma gidiyor üzülüyorum satmaya. özenle baktım arabama gerçektende. ama tek sorun km 199500 ne yapim arkadaşlar ? satarsam ne kadardan satim ? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

caner4

selam arkadaşım.  lpgnin tankı simit tank mı ? bnde simit tank var 78 liraya doldu ondan sordum :) snn soruna gelince .. km biraz fazla ama araç diriyse temizse sıkıntı yok her satıcının bir alıcısı vardır.. ama bence satma cünkü alcak olan adam sana km'den ötürü fiyat kırdırmaya çalışacaktır. bnce satma hele ki arabayla aranda bi bağ olmuşa benziyor öyleyse sakın satma :) çok üzülüp tırım tırıs ararsın arabanı. bn boramı almadan önce opel astram vardı 2001 aldığım adam tam bir araba aşığıydı gelip arabasını tekrar istedi benden :) tabi bn kabul etmedim :) arada gelip garajdan aracı izlerdi :) çok satmak zorundaysan satma derim ben zaten km si de karşı taraf için fiyat indirme sebebi olur. ölümüne pazarlık yaparlar . bnce satma temiz araç bulmak çok zor  :o
This is the best one until we make a better one.......

odyseuss

Kilometresi yüksek ama her malın bir alıcısı vardır. Araç dediğiniz gibiyse 24.500'den kapı açabilirsin.
VW Sakarya Facebook Sayfası

vwbora2004

Caner 45 lik tank 2,32 tl den almıştım yanlış hatırlamıyorsam. arabam ile aramda gerçekten bağ oluştu 2 büyük kaza atlattım ve araba maşallah kendini 120 km hızla bile bir iki savurmada çok dar alanda hemen topladı. ben maşallah dedim inanılmaz bir yol tutusu ve sağlamlığı var. iki günde bir içini dışını yıkatırım. yılda 1 kere boya koruma attırırım. ne bilim sevgilim gibi bir şey oldu aramıda :) çooook dinç duruyor başka boralayla kıyasladığımda. satmak istemiyorum çünkü dediğin gibi fiyat kırılacak ve oda beni üzüyor :(

vwbora2004

Kilometresi yüksek ama her malın bir alıcısı vardır. Araç dediğiniz gibiyse 24.500'den kapı açabilirsin.
[/quote] odyses 24.500 kimse yanaşmaz abi 21 belki diyorum fikrim !

caner4

bora aşığı kardeşm :) bn kendi boramı kaça aldıgımı söyliym sn ordan fiyat biç . gerçi bnmki comfortline ama olsn.  2000 model 105bin kmde siyah boyasız değişensiz hatta okadar iddaalılardı ki ilana nokta boya dahi olmayan diye yazmışlardı . :D  20 bin liraya aldım tüpsüz vaziyette :) tüpü müpü cart curt bnm yptgım masraflarla 23e falan geldi işte bana ama hepsi içinde masraflar da dahil :) yani 24 bin lira çok yüksek bi rakam bencede gerçi bana göre satma sattıktan sonra alcak araba bulamazsın kendine göre bak kendin söyledin sevgilim gibi oldu diye :) güzel bir birliktelikten sonra bu araba gibi araba bulamazsın :) haa daha yüksek bişi alcam jetta falan tarzı dersen ozaman olur :) ama yinede sen bilirsn :)

vwbora2004

Caner valla bir başka tutku inan bora :)

caner4

öyle de :) biz biraz serzenişli bi ililşki içindeyiz boramla :) ben biraz sert sürüş stiline sahip biriyim :) bora biraz ağır kalıyo bnde :) neyse alışcaz zamanla birbirimize :) bazen aracta tek başımayken istediğim performansı alamayınca ''oldu mu olum şimdi bu :) yapılır mı bu koskoca borasın bas azcık diyorum'' böle böle anlaşcaz artık :)

ALPER.

36.6 litre lpg ile 590 kilometre uzun yol mu gittin?   :o dediğine göre araba dizelden az yakıyor, burda 2 liradan lpg var, senin ortalamanla uzun yolda 12.5 kuruş yakar, eğer o hesabında bir hata yoksa ben o arabayı 30 verseler satmam

odyseuss

Alıntı yapılan: caner4 - 05 Ağustos 2011, 21:57:58
bazen aracta tek başımayken istediğim performansı alamayınca ''oldu mu olum şimdi bu :) yapılır mı bu koskoca borasın bas azcık diyorum'' böle böle anlaşcaz artık :)

;D ;D ;D
VW Sakarya Facebook Sayfası

caner4

:) öle ama arada böle konuşunca işe yarıyor :)

vwbora2004

Alıntı yapılan: boralp - 06 Ağustos 2011, 09:46:49
36.6 litre lpg ile 590 kilometre uzun yol mu gittin?   :o dediğine göre araba dizelden az yakıyor, burda 2 liradan lpg var, senin ortalamanla uzun yolda 12.5 kuruş yakar, eğer o hesabında bir hata yoksa ben o arabayı 30 verseler satmam
kardeş aynen 36,6 litraya 593 km yol yaptım, o zaman ben sana 24 bine satim sen 30 bine satarsın :) yada 90 lira gaz koy seninle kuşadasına gidelim :)

vwbora2004

Alıntı yapılan: caner4 - 05 Ağustos 2011, 21:57:58
öyle de :) biz biraz serzenişli bi ililşki içindeyiz boramla :) ben biraz sert sürüş stiline sahip biriyim :) bora biraz ağır kalıyo bnde :) neyse alışcaz zamanla birbirimize :) bazen aracta tek başımayken istediğim performansı alamayınca ''oldu mu olum şimdi bu :) yapılır mı bu koskoca borasın bas azcık diyorum'' böle böle anlaşcaz artık :)
vallah sana yemin ediyorum benim arabam beni hiç utandırmadı vallahi :) bu hafta içinde sahil yolunda landrover la yarıştım yemin ederim mübarek gün için makaslarla geçtim :)) vites küçür gaza kökle atıyor fırlatıyor kendini :D

cengizhan_mk3

abi yapmayın 24.500 vs. :D bedavayada verme okadar edeceğinide sanmıyorum. her malın bir alıcısı vardır ama o fiyata zor. Sizlerde biliyorsunuzki Heryeri golf 4 le aynıda olsa piyasa golf 4 diyor sonuçta boranın devamı yok pozisyonunda milletin kafasında  eğer satıcıysanız bu şartlarda elinizde uzun yıllar kalma olasılığı bi hayli yüksek.  :tamamdir Hayırlı satışlar..  :tamamdir