Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
MK3 için çeki demiri kapağı aranıyor

MK3 için çeki demiri kapağı aranıyor

Başlatan barut, 21 Temmuz 2011, 14:23:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

barut

Arka tampondaki çeki demirinin kapağı lazım arkadaşlar. Birkaç çıkmacıya gittim ama tampondan hariç ellerinde yok.

ThE_Unforgiven

Mk3 Parçası en zor bulunan araba galiba ...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

alpers3

Onamdar

abi senin mabet de  derinlere doğru bak belki fazladan banada çıkar :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

alpers3

Alıntı yapılan: Onamdar - 04 Ağustos 2011, 14:12:47
abi senin mabet de  derinlere doğru bak belki fazladan banada çıkar :D
fazla cıkmayacagı kesın kardes ama ayarlarım bıraz zaman werırsen gecen hafta elımde gezıodu muhtemelen ust katta sahıbını beklıodur aksama dogru kurcalar bulurum ben onu :tamamdir :tamamdir

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

Üşeniyorlar bakmaya.. Aslında yer gök parça.. Ankaraya kadar gittim iki tane far ayağı, kapı switci, ve ön camın altındaki plastik parçayı tutturan saplamaları bulamadan geldim.. Birde arka kapı twiter kapağında ufak çatlak vardı, onu bile bulamadım.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

alpers3

Alıntı yapılan: htmetin - 04 Ağustos 2011, 15:57:44
Üşeniyorlar bakmaya.. Aslında yer gök parça.. Ankaraya kadar gittim iki tane far ayağı, kapı switci, ve ön camın altındaki plastik parçayı tutturan saplamaları bulamadan geldim.. Birde arka kapı twiter kapağında ufak çatlak vardı, onu bile bulamadım.
hasan cok bos kaldıgın bellı bos wakıtlerınde tulumu gıy gel bızzım dukkana elemanlık yap

htmetin

Alıntı yapılan: alpers3 - 04 Ağustos 2011, 16:20:00
hasan cok bos kaldıgın bellı bos wakıtlerınde tulumu gıy gel bızzım dukkana elemanlık yap

Seni de ne zaman arasak hiç dükkanda olmuyorsun nedense?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Han

Alıntı yapılan: alpers3 - 04 Ağustos 2011, 16:20:00
;D ;D ben yakında olsam gelme artık derdin birde tulum giysene derdin ehhehehehe :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

alpers3

Alıntı yapılan: htmetin - 04 Ağustos 2011, 17:52:40
Seni de ne zaman arasak hiç dükkanda olmuyorsun nedense?
ıslerımız oldugu ıcın dısardakı ıslerle ugrasıoruz ayrıca bu dukkanın sahıbı benım kafam atar gelmem kafam atar gelırım hesabıda kımseye wermem :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t :t