Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ANTALYA dan herkese selam - Sayfa 3

ANTALYA dan herkese selam

Başlatan ihsan_07, 09 Temmuz 2011, 09:33:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ihsan_07

2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

mronbas

Ya bende burda kafayı yiycem, bildiğim her yöntemi denedim gerisini sen anla......
Saolasın kardeş teşekkürler.

mronbas

Arkadaşlar denedim ama resim yükleyemedim, hala hata veriyor.

cengizhan_mk3

fotoları imageshack de upload et mesaj bölümünde Kalın yazıyla B yazanın altındaki çerçeveye tıkla    bu yazı çıkacak buyazının iç parantezlerini sil örnek [img/img] gibi imageshack deki resmin share it butonuna bas ve çıkan küçük ekranda forumbölümünde yazan tüm zavazingoları kopyala  sonra [img/img] parantezsizin tam ortasına tıla ve yapıştır gönder dediğinde foto gözükecektir bilmem anlatabildimmi bende çok uğraşmıştım.. :tamamdir

AG0463

Size güzel bi çalışma yaptım =)) Bu Siteye koyacağım fotoğraf olsun.

Yapımı:

GTD

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

ihsan_07

AG0463 emeğine sağlık cok güzel anlatmıssın
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

AG0463

Alıntı yapılan: ihsan_07 - 06 Ağustos 2011, 15:49:07
AG0463 emeğine sağlık cok güzel anlatmıssın

Rica ederim ne demek.
GTD

mronbas

Arkadaşlar dediğiniz yöntemi denedim bu sefer imageshack isimli sitede ''no files were upload'' diye mesaj çıkıyor ve yüklemeyi yapmıyor.
:(
hepinize çok teşekkür ederim harika anlatmışsınız, benim fotolarda mı problem var acaba?
İphone ile çekmiştim, bir sorun yaratacağını düşünmüyorum ama.
neden olabilir acaba?

mronbas

Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm resimleri paylaşıyorum, hepinize tekrar teşekkürler...!!!

mronbas

mronbas

mronbas

mronbas