kendi smoked farınızı yapın

Başlatan golf_gti_mk1, 20 Eylül 2007, 20:41:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

bunları konuşcağımıza istanbuldaki arkadaşlardan birisi far camı döken bi yeri bulsada söle 30-tane toplu yaptırsa bi arkadaşımız ücreti neyse ilana koysa bizlerde alsak.. :)

golf_gti_mk1

la havle ve la CORVETTE :D

volksport

Vallaha şu an için Trabzondayım, İlgilenmek isterdim ama maleseff, Staj yaparken bi firmanın paletlerini kurutuyoduk Ayfar diye. Onun sitesine bi göz at istersen Volkswagen farları var, Bi incelemekte fayda var ama yurtiçine satışları varmı bilmiyorum.

AYFAR OTOMOTİV "Karanlıkta Gören Gözler"

escocem

farda camıda bodrumda dolu :)ben smoked cam döktürmek açısından yazdım eralpcim ;)

volksport

Alıntı yapılan: escocem - 20 Eylül 2007, 21:39:50
farda camıda bodrumda dolu :)ben smoked cam döktürmek açısından yazdım eralpcim ;)

Senin bodrumu bi açsak zaten bi kaç araç can buluca, :tamamdir

Ne biliyim abi adamlar döküyo demekki camı, smoked glassta ne fark var özel bi istek yapamazmıyız.

mcsahan

smoked farların camları füme rengindedir. sadece füme renginde cam dökülürse herşey far smoked olur.:D

MK2 GTİ

xenon yoksa bu farlar hıc aydınlatmıyor benım sısler bu sekıldeydı ben şapkalarını cıkartmak durumunda kaldım
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

mcsahan

verniğe siyah boya girme işide boyayı keser diye duydum, film çekme işide pek sağlıklı olmaz gibi.

semihyalin

fara dısarıdan uyguladıgımız film ise yaramaz nedenı onumuz kıs ve ruzgar yagmur camur en onemlısı arabamızı yıkar veya yıkattırken tazzıktende cıkabılır ve bu ıs sıkıntı stres yapar

farı boyama ısınıde camını icten boyadık guzel oldu ama gostermıyor onumu bıle ıc nıkelajını boyadık oda onumuzu gostermıyor

belkı far camını soker ve ıcerıden fılm yaparsak saglam sekılde olabılır ama ampul sıcaklıgı etkılermı acaba bılemıyorum
VW GOLF R 32

escocem

Alıntı yapılan: mcsahan - 21 Eylül 2007, 10:40:38
verniğe siyah boya girme işide boyayı keser diye duydum, film çekme işide pek sağlıklı olmaz gibi.
abi doğru olmaması lazım airbrushcıların kullandığı bir teknik çünkü vernik+boya karışımı başka bir şey ekleniormu kesme yapıyorda engellemek için onu öğreneyim..

meriç

Gerek yok böyle şeylere orjinal neyse o dur adamlar fabrika çıkışı yapmamışlarki? hem film erir çıkarması zor olur stop spreyi ile boyayın derim.
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.. SÖYLESEM TESİRİ YOK...

meriç

ayrıca kırmızı araçta kristal far var yuvarlak olduğundan film zor durur
SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL.. SÖYLESEM TESİRİ YOK...

TİMUR

Alıntı yapılan: volksport - 20 Eylül 2007, 20:57:21
Yar camının iç tarafına is yaptırabilirsek bence oda çözüm olabilir.
eralp yar ne yahu?
SCIROCCO  GTS MK2 1,8 8V