mk1 e hellaflush( sticker bomb) uygulansa nasıl olur?

Başlatan 90khan, 28 Temmuz 2011, 16:09:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yusa

Benimde hosuma gidiyor hella ama bizim araclara gitmiyor biraz daha basitlestiriyor sanki yanlis anlama bende yaptim :-)  ama disina degil icine linkten bakabilirsin
Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

panik

küçük ve gösterişsiz olanlar aslında güzel bence, mesela karlık, ayna veya tek jant gibi, ama bir kaporta aksamının komple kaplanması biraz görmemiş işi oluyor, ama bence jantların çok güzel, ben beğeniyorum, yusa kardeş/ abi bence senin konsol kaplama çok başarılı ;D ;D :saygılar :saygılar

betoqu

Alıntı yapılan: 90khan - 28 Temmuz 2011, 23:12:50
buarada hellaflush yerine pas görünümlü folyolar var belki öyle yaparım :) kaputada kendi topladığım gazete küpürlerinden birşey yapmayı düşünüyorum

Bomb değilde bu fikre nokta derim... ;)
Tavana da derme çatma paslı bi bagaj attın mı bakmaya kıyamassın,bambaşka bir havan olur...  :sevgi:

betoqu

Alıntı yapılan: panik - 29 Temmuz 2011, 10:06:43
küçük ve gösterişsiz olanlar aslında güzel bence, mesela karlık, ayna veya tek jant gibi, ama bir kaporta aksamının komple kaplanması biraz görmemiş işi oluyor, ama bence jantların çok güzel, ben beğeniyorum, yusa kardeş/ abi bence senin konsol kaplama çok başarılı ;D ;D :saygılar :saygılar

Katılıyorum... +1

Benzin kapağı,varsa arka bgj. rüzgarlığı,marşpiyel gibi...

yusa

Alıntı yapılan: panik - 29 Temmuz 2011, 10:06:43

Sagol begendiyseniz sorun yok :-)