Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4 e Katlanır M3 Ayna Nasıl Olur ?

Golf 4 e Katlanır M3 Ayna Nasıl Olur ?

Başlatan KrsTNcK, 27 Temmuz 2011, 22:31:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KrsTNcK

Aracıma m3 katlanır ayna taktırmak istiyorum kitlediğimde otomatik katlanacak kapıları açtığımda açılacak sizce nasıl olur fikirlerinizi alayım dedim şimdiden yardımlarınız fikir ve önerileriniz için teşekkürler..

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

aykuttuncer

KrsTNcK

Hmm bmw lere çok yakışıyo geçen bi bmw de gördüm psikolojim bozuldu :D

aykuttuncer

Alıntı yapılan: KrsTNcK - 28 Temmuz 2011, 00:14:19
Hmm bmw lere çok yakışıyo geçen bi bmw de gördüm psikolojim bozuldu :D
özenti işi olur yanı bnm 3 bucuk yasındakı yıgenım bıle anlıyor aynayı katlayınca orjınal olmadıgı bılındıgı ıc hem goze hem bılgıye hıtap etmez

R-Line

orjinal elektrikli katlanır ayna varken, m3 özentisi niye  ;)

KrsTNcK

Dediğim gibi bmw de harbi güzel duruyo satıp bmw alayım diyecem ama yinede vw yi tutmaz :) Motor modifiyesi az çok yaparız götürürüm sizi yapacak yerlere ama 300 500 tl ye max 30 hp artar..

aykuttuncer

:) sen temız bı passat 1.8 t veya golf gtı bul bıtane

kullanici0982

İki gün sonra satılık katlanır ayna dersin tahminim...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Yükselgfb

Bence olur gayet de güzel olur düzgün bir şey yaptıktan sonra özenti falan da olmaz.  :tamamdir
Performans demişken dün akşam 3 kere 0-100 saniyemi ölçtüm 13 saniyenin altına inemedim rezillik tüpte performans düşmüyodu hani  :D
gerçi 3 kişiydik arabada.  :p bu golfler harbiden gitmiyor yav.  :)

KrsTNcK

Haha bizim bi arkadaş var golf 4 hastası oda 2004 pacific var ondada..Motor ustası arabası suan 530 beygir.. 23 milyar paraya yaptı bide sanayici olduguna rağmen..

uAlper

Alıntı yapılan: KrsTNcK - 28 Temmuz 2011, 13:54:30
Haha bizim bi arkadaş var golf 4 hastası oda 2004 pacific var ondada..Motor ustası arabası suan 530 beygir.. 23 milyar paraya yaptı bide sanayici olduguna rağmen..
530BG :o
nevar onun arabasında öle? biz 2de sardırıyoruz abilerimiz 3sonuna kadar o heralde onun arabası 5.vites sonuna kadar sarıyodur  :D
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

KrsTNcK

Subaru turbo var..tork 800 arabada çok değişti motoru elden geçti nos var arabada yok yok :)