Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6n Polo mu Peugeot 206 mı? - Sayfa 4

6n Polo mu Peugeot 206 mı?

Başlatan mustklc, 12 Ocak 2010, 23:23:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6n mi 206 mı

6n Polo
Pejo 206

serhat

sonuçta alman bilir kişiler denetiminden geçiyolar ve almanyada üretilenlerle aynı kalitede
WOLFSBURG STYLE ;)

06onur

şase nin 11.harfinden anlaşılıyor "Y" ise ispanya bildiğim bütün pololar ispanya ve 97-99arası en çok arıza verenler ispanya üretim. Hepsi arızalı olcak diye birşey yok 2000sonrası zaten sıkıntı çok az
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

onuruslu

Benimki W Wolfsburg, Germany çok şükür öyle sorun çıkartmadı daha arabanın ön takımları bile orjinal

gunes59

das auto.polo kalitesi. konforu vs..

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

onurc

bence vw yle pug kıyaslanamaz bıle. goruntu konfor saglamlık her acıdan vw ustun. 6n polo tabıkı. 206 kağıt gıbı araba. gecen gun sahıt oldum bmw 6 kasayla bır kazasına.pug arkadan vurmus. torpıdoya kadar göçmüştü pug. bmw de sadece tamponda cızık vardı. tabı kıyasladımız araba bmw ama . sonucta bu kadar büyük hasar alması pugun dandık oldugunun bır kanıtıdır :)
ok men 8) let s go   :halazn:

Kursat

şu anki polo'mdan önce aracım 206'dı. 2000 model 1.6 102 hp Pug 206 XT'ydi. araba her ay yığınla masraf çıkarırdı, hem de saçma sapan alakasız yerlerinden. en son kapı ayarlarını bile tutturamıyorlardı. tek parça halindeyken elimden çıkardım (= şimdi sportline'ım var, yol tutuşu, performansı, iç konforu, genişliği, rahatlığı 206'yla karşılaştırmaya değmeyecek kadar iyi. German Engineering sonuçta (=
| m . K . c . |    KONYA

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

ilker_rr

Tabiki Polo :) , diğer sayfada da getz mi polo mu demişler , tabiki de polo , polo polo polo ... kullandım ordan biliyorum , herşeyiyle polo diyorum ! ( getz de kullandım )

alpers3

tabıı kı polo 206 tekerleklı tabuttttttttt

alper19

ikisinide kulladim ve tabiki polo

rsb

Alıntı yapılan: 06onur - 04 Temmuz 2010, 23:35:10
şase nin 11.harfinden anlaşılıyor "Y" ise ispanya bildiğim bütün pololar ispanya ve 97-99arası en çok arıza verenler ispanya üretim. Hepsi arızalı olcak diye birşey yok 2000sonrası zaten sıkıntı çok az

benim 11, harf " Y " ne üretimi oluyo ?

maverick

Alıntı yapılan: rsb - 20 Mart 2011, 18:33:55
benim 11, harf " Y " ne üretimi oluyo ?

ispanya diye biliyorum
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

ozk.26

benımkıde safkan ispanyol 2000 polooo :))))