golf 4 ler için nasıl bi motor modifiyesi yapabiliriz

Başlatan tevafuk7, 25 Temmuz 2011, 00:27:53

« önceki - sonraki »

tevafuk7

arkadaşlar golf 4 ler için nasıl bi motor modifiyesi yapabiliriz bilen yapan arkadaş varsa bilgilerini istiyorum....2001 1.6 sr 102 hp motorum...chip uygulamasını sordum çok pahalı ve 10 hp artıyoo sadece....
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Yükselgfb

Bence hiç bir şekilde chip falan yaptırma hem hissedilir bir fark olmuyor hem de dediğin gibi çok pahalı.
golf 4 lerimiz iyi güzel araçlarda hem 8 valf hem 16 valfler malesef pek gitmiyor.otobana çıkınca 200-210 yapıyor ama şehir içinde bir çok araç çok rahat tokatlar bizi.kalkışı çok yavaş malesef.

performans için headers,düz boru,katalizatör iptali,performans egzost uygulamalarının tümünü bir arada yaparsan biraz hissedilir bir performans artışı hissedebilirsin.

xq288

hiç kurcalamaya gerek yok bunların hepsi sana fazla yakıt olarak geri dönecek , illa yapacğım diyorsan ve illa golf diyorsan 1.8 T olanlar bunlar için ideal olur..

ØSîRîS

bende chip yazılımı var...katalizör yok:) ama ne yazıkki Lpg var ve hiçbişi değişmiyor...

tevafuk7

R-Line

1.8 değil, 1.8 T olacak eğer oynamak istiyorsan.

xq288

tevafuk7

aslında bi tane var 4 kapı gtı 2003 ancak oda 27 000tl istiyoo ankarada 1.8T 200hp 10 numara yaaa

serhat

ne gereği var muaynede sıkıntı yasıycaksınz biz söktürdük tekrar taktırdık iyiki atmamışız öyle farkedilcek bişey yok sesi dğişiyo biraz değmez pahalıda bi parça
WOLFSBURG STYLE ;)

ØSîRîS

benim katalizör de sorun oldu komple söküldü yenide taktırmadım bu halde vizedende geçtim sıkıntı olmadı..

KrsTNcK

hmm bnm arızalanmıs motor arıza ışığı yakıyo tüp var acaba tüptenmi yaniyo anlayamadım.

serhat

Alıntı yapılan: ØSîRîS - 26 Temmuz 2011, 14:05:24
benim katalizör de sorun oldu komple söküldü yenide taktırmadım bu halde vizedende geçtim sıkıntı olmadı..
bizi geçirmediler tekrardan taktırdk
WOLFSBURG STYLE ;)

hakkut

Ben de katalitazörsüz vizeden geçmiştim. Hatta katalitazör olmadığını vizeden geçtikten 5 ay sonra öğrendim.