Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
97' GTİ..

97' GTİ..

Başlatan iko, 26 Temmuz 2011, 10:10:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

sağolasın abi bakalım çıkarsa biri vericem nakit sıkışıklığım var fena halde  :-\ ama çıkmazsa kimse dursun zararı da yok bana =))

iko

ThE_Unforgiven

satma pisman olursun sonra...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

5ani5 mk2

hayırdır ikooo:) herkez satıyo mk3 lerii ne işş ya:)
Exclusive Garage

iko

mk4lere gözdiktim  :D

5ani5 mk2

Exclusive Garage

iko

denk gelirse neden olmasın vardı bitane ama kaçtı o peşindeyim yine diğerlerinin :D r32 de olabilir kafam karışık  :D :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 27 Temmuz 2011, 11:19:09
denk gelirse neden olmasın vardı bitane ama kaçtı o peşindeyim yine diğerlerinin :D r32 de olabilir kafam karışık  :D :D

bellii bellii baya karışmışş kafan:)
Exclusive Garage

iko

;D ;D ;D ;D ;D valla bi gti vardı mk4 17e verdiler km çoktu başka bi problem yoktu araçta o gitti bakalım artık olursa alıcam 4gti olmazsa 1,6sınada bakıcam aracın ya da dizel ama herzaman tek kapısına öncelik veriyorum =))

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 27 Temmuz 2011, 14:12:04
;D ;D ;D ;D ;D valla bi gti vardı mk4 17e verdiler km çoktu başka bi problem yoktu araçta o gitti bakalım artık olursa alıcam 4gti olmazsa 1,6sınada bakıcam aracın ya da dizel ama herzaman tek kapısına öncelik veriyorum =))
tek kapı olsun tek kapıı arada takas ederiz :)   s,yah olsun  bora V5 yada mk4 gti olsun bende düşünürüm sahsenn :bekleriz: :tamamdir :tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi: :sevgi:
Exclusive Garage