Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 104

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 23 Temmuz 2011, 02:02:27
tabiki kardeşim, geçmiş olsun Allah şifa versin benim dedede şeker hastası kendisine dikkat etmesi gerekli bu arada bugun istanbula indim caner gene burdayım değişik organizasyonlarla yolumuza devam edelim Hamit abim nerelerdesin ;D
saolasın Altanım hoşgeldin anladım ki yaşlılık zormuş valla...millet forumda buluşma diye kuduruyo valla bende diyodum ki Altan gelsede bi organizatörlük yapsa  :D :D

ReDDeviL

BU Sefer yapamıcam galıbaa canerım ReDDevıL ı satıcam galıba yakında ılanı koyucam hayırlısı bakalım :)
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Temmuz 2011, 19:34:31
BU Sefer yapamıcam galıbaa canerım ReDDevıL ı satıcam galıba yakında ılanı koyucam hayırlısı bakalım :)
hayırlısı olsun Altanım.olsun buluşmayı yapalım seni özel evinden alırım ben ayıpsın :)

ReDDeviL

Eyw.kardesim bakalim vw ihanet etmek istemiyorum pederle kesinlestirmedik ama new polo gelebilir yada ford focus dusunuyorum hb leri bakalim
ADK

cnr_mk1

ReDDeviL

ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 26 Temmuz 2011, 23:00:30
Kısmet canerım bu ortadan kaybolmalarım boş değil  :D
hadi hayırlısı altanım...fazla kaybolmada bi buluşma yaparız duruma göre  :)

ReDDeviL

ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 28 Temmuz 2011, 01:14:38
Bu yaz pek aktif olamasamda buralardayim bir telefona
Bakar ;)
tamamdır altanım...numaran kayıtlı rehberimde  :)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 28 Temmuz 2011, 01:14:38
Bu yaz pek aktif olamasamda buralardayim bir telefona
Bakar ;)
okdar geldik istanbulllara birinizi bile görüp tanışmak kısmet olmadı.. İstanbul kazan ben kepçe gezdim Avrupa yakası hariç.. Kısmet değilmiş..  :'(

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 28 Temmuz 2011, 03:00:55
okdar geldik istanbulllara birinizi bile görüp tanışmak kısmet olmadı.. İstanbul kazan ben kepçe gezdim Avrupa yakası hariç.. Kısmet değilmiş..  :'(
Ben bu yaz foruma biraz uzak kaldım haberımız olsa gelirdik  :-X
ADK

ReDDeviL

Arkadaşlar Rusyaya gelmiş bulunmaktayım oradan yazıyorum size 1 ay burdayım.. saygılar
ADK

gültekin77

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Temmuz 2011, 23:11:22
Arkadaşlar Rusyaya gelmiş bulunmaktayım oradan yazıyorum size 1 ay burdayım.. saygılar

Hayırlısı,
Kendine dikkat et oralarda.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.