Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 33

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

burada kaldırımdan kapıları açamaz zaten :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

c3t1n

;D ;D ;D ;D ;D ;D Sonuc:

[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/1152/86729778.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
[IMG]http://img543.imageshack.us/img543/9246/31511287.jpg[/img]

[IMG]http://img96.imageshack.us/img96/2895/35397207.jpg[/img]

Bundan fazlasi olmuyor ufak yerlerde bile sürtüyor ama indirmeye basardim 8) simdik 1cm yükselttim yoksa dogru dürüst kullanamiyorum belki bulusmalara giderkene indiririm...

GolfMk1Diesel

Abi süper. Aır Rıde gibi duruyor cidden.. ;D
Kılıçoğlu Garage.

STAK67

abi aklımı aldın yav :) ne bu böyle

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

suskun

maaşallah kardeşi fotoları biraz büyüttüm açar açmaz bu güzelliği daha iyi görelim diye  :tamamdir
H.G WORKS

c3t1n

eyv sagolasin....jantlar ve basiklik artik tamam :) simdik yeni boya atilmasi lagzim onuda kisin yaptircam...

brkYRC

mein lieber deutscher kolege ich würde die reifen einbischen dickwaengider machen ansonst sieht er sehr geil aus grüsse aus istanbul ;)

güzel olmuş gewinde fahrwerk'in ne marka?
"Hurdalarin Efendisi"

MeTHea35

jantların modeli ne ya 20.yılı 4 bijona mı çevirdiniz ne yaptınız çok iyimiş bulsam takarım hemen :)

GolfMk1Cabrio

Çetin abi elinde kaç tane yay var 1 cm kaldırdım dşyosun bi ara süründürüyosun abicim nabıyosun sen neyle oynuyosunda bu kadar rahat indir kaldır yapabiliyosun  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Temmuz 2011, 07:22:19
Çetin abi elinde kaç tane yay var 1 cm kaldırdım dşyosun bi ara süründürüyosun abicim nabıyosun sen neyle oynuyosunda bu kadar rahat indir kaldır yapabiliyosun  ::)

coilover
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

c3t1n

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 12 Temmuz 2011, 00:49:05
jantların modeli ne ya 20.yılı 4 bijona mı çevirdiniz ne yaptınız çok iyimiş bulsam takarım hemen :)

Hayir 20.yil jantlarin aynilari polo gti(6x15") ve golf 3/4 cabrio(6,5x16") olarakda var her ikiside 4x100 ;)

Gökhancim nizamin dedigi gibi coilover ucuz marka ama baya dayanikli cikti arkadasin armörtisörü patladi bile...arabanin kaportasi yapildiktan sonra ve boyandiktan sonra kaliteli bisey alicam...

c3t1n

arabaya bugün orjinal mk2 elektrikli camlari taktim bodrumda durup duruyordu canim pek istemiyordu bugün taktim sonunda...dügmelerini bekliyorum bu hafta gelicek suan kablolari birbirine tutturarak acip kapatiyorum :D

c3t1n

elektrikli Camlarin Dügmeleri ve BBS Kapaklar bugün geldi 2 Hafta sonra belki Hollandaya büyük bulusmaya gidicem(Tüm Avrupadan ve Amerikadan gelenler var)