Merhaba arkadaşlar ...

Başlatan selcuk_aydin, 18 Temmuz 2011, 18:41:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

vermez, ben de aracı satarsam vermeyeceğim plakamı bu sefer, her seferinde git al minnet et zor iş :)

Serhat4Motion

ho$geldin..
aracin  ho$ duruyor arkada$im.   ön VW ambleminin kirmizi olani tercih eder birde jantlarin cemberlerini kirmizi $erit cekersen manyak duracaktir diye du$unuyorum... bide arkadaaki 1.6 yazsisini kaldirirsan cok iyi olacaktir.

Serhat4Motion

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: Serhat4Motion - 19 Temmuz 2011, 15:52:00
ho$geldin..
aracin  ho$ duruyor arkada$im.   ön VW ambleminin kirmizi olani tercih eder birde jantlarin cemberlerini kirmizi $erit cekersen manyak duracaktir diye du$unuyorum... bide arkadaaki 1.6 yazsisini kaldirirsan cok iyi olacaktir.
Bi ara logosuz panjur almayı düşündüm ama vazgeçtim , arkadaki yazılar hakkında cok kişi  sizin gibi düşünüyor ben fotoraflarda fotoshop kullanarak  kaldırdım  ama çokta ellemek istemedim acıkcası. Jantlar ofsetli jant bir çember gibi düşünme, nikelajları cila ile parlatınca yanıyorlar.  :)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

Serhat4Motion

ozaman hemen jant aliyoruz:)

gültekin77

MAŞAALLAH diyelim. :)
Kazasız,belasız inş.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: gültekin77 - 19 Temmuz 2011, 17:52:11
MAŞAALLAH diyelim. :)
Kazasız,belasız inş.
Amin  cemi cümlemizin :)

Yükselgfb

Hemşerim hoşgeldin aramıza.aracın çok güzel güle güle kullan.
aracı ne zaman aldın sakarya'da bu aracı daha önce görmedim ya yeni aldın ya da piyasadan giziliyon aracı  :)

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 20 Temmuz 2011, 16:02:45
Hemşerim hoşgeldin aramıza.aracın çok güzel güle güle kullan.
aracı ne zaman aldın sakarya'da bu aracı daha önce görmedim ya yeni aldın ya da piyasadan giziliyon aracı  :)

Hoşbulduk hemşo. 3 senedir bende aracım. Ama yaklaşık 3 aydır bu şekilde. Serdivan veya Dörtyol civarındaysan görebilirsin. Dörtyol a gel Temiz İş Oto Aş. Bul beni hem bi çayımı kahvemi iç , hava sıcak diyorsan soğuk bişilerde buluruz Hem tanışmış oluruz.  :)

Yükselgfb

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 20 Temmuz 2011, 16:12:46
Hoşbulduk hemşo. 3 senedir bende aracım. Ama yaklaşık 3 aydır bu şekilde. Serdivan veya Dörtyol civarındaysan görebilirsin. Dörtyol a gel Temiz İş Oto Aş. Bul beni hem bi çayımı kahvemi iç , hava sıcak diyorsan soğuk bişilerde buluruz Hem tanışmış oluruz.  :)

Ben de bosna caddesinde oturuyorum aziziye caminin ordada dükkanımız var.dörtyol sanayiyi mi diyosun dünden beri 4 kere gittim geldim oraya kılıçoğlu var bilirsin pederin transporterı götürdüm.
temiz işi duydum ne üzerine iş yapıyorsunuz?

selcuk_aydin

Chrysler yetkili servisiyiz.Sırtını Samtaş a ver tam karşıya bak görürsün zaten. Samtaş ın tam karşında kalıyoruz . Ben Ensar Otomotıv e götürüyorum aracımı bakımları vs için. Genelde servis içerisinde duruyor araç onun için farketmemiş olabilirsin. Beklerim istediğin zaman gelebilirsin.

Yükselgfb

Usta sen de jant varmış başka bir konuda gördüm 16 inç şu an yanında mı o jantlar?

selcuk_aydin

Arkadaşımın dükkanda , ama çok yakın bana. İstersen gel 2 dk gideriz. 2 tk jant var bende  17 de var. [IMG]http://img37.imageshack.us/img37/4668/img2251t.th.jpg[/img] bunlarda var.

gültekin77

Maşaallah,
Sıkıldıkça değiştiriyorsun galiba. :D
Yakında 18" te kesmez. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.