Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler. - Sayfa 4

Golf MK IV M.Gri -App Plaka.Eibach Yay.Koni Amortisör.Tavan Kaplama R32 Spoiler.

Başlatan ØSîRîS, 20 Mayıs 2011, 18:35:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ØSîRîS

saolasın..ya denizli de yollar sıfır asfalt yapılıyor şuan çalışmalrın bitiği yerde kullanması inanılmaz güzel zevkli...ama eskiye göre tabiki daha dikkatli oluyorum artık biz iki kişi biniyoruz genelde güzel ama bozuk yollarda tak tuk...

ahmet mmc

bu arabaya ne yakışmazki fena olmuş abi güle güle bin :tamamdir

gültekin77

ØSîRîS

hep senin yüzünden zaten hala jant bakıyorum :) verdin gazı bana:) ::)

gültekin77

OffLineR

17 en ideali ama kaliteli olsun.
Başın ağrımasın.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ØSîRîS

bakıyorum önümüzdeki aylarda takıcaz inşallah...bu ay baskı balata,disk ve firen balatalarını yenilicem de..:)

ØSîRîS

koni spor amortisörleride takıcaz inşallah bu hafta aldık onlarıda:)

selcuk_aydin

Allah kazasız bela vermesin arkadaşım .Bİ sorum olacaktı size. App plaka trafikte sorun olmuyor mu ? Benim burda polis bir arkadaşım var, rastlarsın cins bi polise bağlar arabanı falan dedi , cesaret edemedim gerçi şehirler farklı ama ???
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

ALPER.

Alıntı yapılan: selcuk_aydin - 19 Temmuz 2011, 18:13:06
Allah kazasız bela vermesin arkadaşım .Bİ sorum olacaktı size. App plaka trafikte sorun olmuyor mu ? Benim burda polis bir arkadaşım var, rastlarsın cins bi polise bağlar arabanı falan dedi , cesaret edemedim gerçi şehirler farklı ama ???

genelde bağlamıyorlar ellerinle kırdırıyorlar, cezayı da yiyosun, gerçek plakanı daön cama falan koymak yok bi şekilde ön tampona oturtamazsan o zaman sıkıntı  :D

app ye mühür bastırabilen bazı kişiler var, bi ara facebookta bile ilanı dolanıyordu ama 100 lira mı ne alıyorlar o işi yapanlar

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: boralp - 20 Temmuz 2011, 01:34:28
genelde bağlamıyorlar ellerinle kırdırıyorlar, cezayı da yiyosun, gerçek plakanı daön cama falan koymak yok bi şekilde ön tampona oturtamazsan o zaman sıkıntı  :D

app ye mühür bastırabilen bazı kişiler var, bi ara facebookta bile ilanı dolanıyordu ama 100 lira mı ne alıyorlar o işi yapanlar
Tşk ederim açıklamalrın için  :)

ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...