bir kaç foto.. forever bbs rs... ARTIK YOK :(

Başlatan cavanozz, 17 Temmuz 2011, 22:02:25

« önceki - sonraki »

ThE_Unforgiven

O bıyık boyanmazsa olmaz :D Ayrıca alttaki sisleri sökeceksin orjin yerine takıcaksın ...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

cavanozz

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Temmuz 2011, 22:34:06
O bıyık boyanmazsa olmaz :D Ayrıca alttaki sisleri sökeceksin orjin yerine takıcaksın ...

kısmet sülo..  ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cavanozz - 19 Temmuz 2011, 22:30:47
çok şükür logosuz panjur almanyadan sağ sağlim elime ulaştı.. darısı olmayan arkadaşlarımın başına diyelim  :saygılar

çiçekk gibi olmuşşşş :)
Exclusive Garage

cavanozz

çiçek henüz açmadı bilal.. herşeyin zamanı var  :p
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cavanozz - 19 Temmuz 2011, 22:44:27
çiçek henüz açmadı bilal.. herşeyin zamanı var  :p

bekliyoruz abiii o zmann :)
Exclusive Garage

metalcil

Çok yakışmış, hayırlı olsun. Boyanmış şekli ile fotoğraflarını bekliyoruz. Çok daha hoş görüneceğinden şüphem yok.

HecctoR

olum okadr dedik sna seffafken daha iyi duruo dokunma su sinyal setine die. illa siyah yapicam die kudurdun :D  seffafken cok cok cok daha guzeldi. alt biyigida boyat. jant lastik coilover. 10 ustunden 10 sora :)
Referee

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: HecctoR - 19 Temmuz 2011, 23:08:37
olum okadr dedik sna seffafken daha iyi duruo dokunma su sinyal setine die. illa siyah yapicam die kudurdun :D  seffafken cok cok cok daha guzeldi. alt biyigida boyat. jant lastik coilover. 10 ustunden 10 sora :)
şeffafda güzel durmaz şuanda çok koyu duruyoo  yapılıcak işlemm. flimler sökülüp stop boyası ile transparan siyah ile boyanıcak:)
Exclusive Garage

cavanozz

Alıntı yapılan: HecctoR - 19 Temmuz 2011, 23:08:37
olum okadr dedik sna seffafken daha iyi duruo dokunma su sinyal setine die. illa siyah yapicam die kudurdun :D  seffafken cok cok cok daha guzeldi. alt biyigida boyat. jant lastik coilover. 10 ustunden 10 sora :)

sinyaller siyah kalacak... jant lastik de  işim allah'a kaldı diyebilirim.. alt bıyığı boyatmak pek işime gelmiyor belki mat siyah kaplarım...  şeritlerden yakın zamanda kurtulacağım senin aklına uydum bir b.ka benzemedi  :bekleriz:  >:D
yeni yine yeniden..!! 8)

HecctoR

seffaf bundan cok daha iyi duruyo kesinlikle. serit fazlaydi dene dedik olum ama bi b.ka benzemedi hakketen cikar hemen :D 
Referee

MeTHea35

panjur iyi olmuş gule gule kullan ben hala beklıyorum :D

htmetin

Panjur hayırlımolsun güzel günlerde inş.,
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cnr_mk1

Alıntı yapılan: cavanozz - 19 Temmuz 2011, 23:19:03
sinyaller siyah kalacak... jant lastik de  işim allah'a kaldı diyebilirim.. alt bıyığı boyatmak pek işime gelmiyor belki mat siyah kaplarım...  şeritlerden yakın zamanda kurtulacağım senin aklına uydum bir b.ka benzemedi  :bekleriz:  >:D
;D ;D ;D
güle güle kullan can abi maşallah logosuz guzel olmuş gerçekten  :)