30 TEMMUZ 2011 CMTS ANTALYA BULUŞMASI KONAKLAMALI OLYMPOS

Başlatan cengizhan_mk3, 15 Temmuz 2011, 01:15:17

« önceki - sonraki »

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 16 Temmuz 2011, 03:03:14
baktım gordum guzel bıyer sızle bırlıkte gelemesemde bılgı almak ıstedım kacamak olabılır belkı :) kızma hemen cengız abı
yok kardeşim neden ızayım ayıp ediyorsun  ; :t

aykuttuncer

ögreneyım dedım abı genel fıyatı guzel yerler bu yaz pek fırsat ve durum yok acıkcası ayarlayabılrsem kacarım aklımda olsun dıye sordm tesekkur ederm  :saygılar

cengizhan_mk3

cengizhan_mk3

bizim grupta buraya üye bi sen bide izzet var kardeşim... Bizimkiler bu siteye takılmıyorlarki artıyı telden organize edicez buradanda gelmek isteyen olursa diye buraya açtım  :tamamdir

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Onamdar

cengizhan_mk3

Onamdar

Abi baktımda yorumları filan okudum kimisi çok beğenmiş kimisi hiç beğenmemiş pek karar veremedim açıkcası fiyat olarak filan çok uygun ama cidden kararsız kaldım bide gidersem min 3 gün kalıcam o yüzden iyice bi düşünüp karar vereyim diyorum

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Onamdar - 19 Temmuz 2011, 21:35:06
Abi baktımda yorumları filan okudum kimisi çok beğenmiş kimisi hiç beğenmemiş pek karar veremedim açıkcası fiyat olarak filan çok uygun ama cidden kararsız kaldım bide gidersem min 3 gün kalıcam o yüzden iyice bi düşünüp karar vereyim diyorum
ok kardeşim ben yorumlardada yazdım metropolden bıkmış sakinlik isteyen doğa isteyen insanın yeridir olympos gece ektiviteleride bi o kadar çılgındır. ama  :tamamdir

Onamdar