vw.tr Stickerı

Başlatan metalcil, 15 Temmuz 2011, 18:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

Mail attım sımdıden teşekkür ederim  ;)

metalcil

1 saat önce İlk Sticker ı elimle teslim ettim arkadaşlar. ETİKETTT adlı Nazım arkadaşımızla aynı yerde olduğumuzu öğrenmemle hemen atağa geçtim. Yerinde ağırladı beni.. Kısa bir muhabbet ve tanışma faslı ile arkadaşlığımızın ilk adımını atmış olduk. Fotoğraf çekilecektik, Ama unuttum :)

Nazımın yanına uğramadan önce kargo ya gidip ilk stickerları Erzuruma yolladım. Yanlız kargoyu gönfrdikten sonra fark ettim. Yurtiçi kargo ufacık evrak poşetine 8,43 tl yazmışlar. Ayıp yaa.. Demekki başka Kargo firması ile önce fiyatını sorup ondan sonra yollamak daha mantıklı. Yada stickerların tamamını çarşamba yada perşembe günü toplu şekilde PTT kargo ile yollayayım. Onlar en azından daha mantıklı çalışıyor. Stickerların tamamını diyorum çünkü talep çok az oldu. Stoklar elimde kalacak. Artık isteyen oldukça yollarım..

Nazım'a kısa muhabbet için teşekkür ederim..

DenQ

Alıntı yapılan: metalcil - 18 Temmuz 2011, 19:41:07
1 saat önce İlk Sticker ı elimle teslim ettim arkadaşlar. ETİKETTT adlı Nazım arkadaşımızla aynı yerde olduğumuzu öğrenmemle hemen atağa geçtim. Yerinde ağırladı beni.. Kısa bir muhabbet ve tanışma faslı ile arkadaşlığımızın ilk adımını atmış olduk. Fotoğraf çekilecektik, Ama unuttum :)

Nazımın yanına uğramadan önce kargo ya gidip ilk stickerları Erzuruma yolladım. Yanlız kargoyu gönfrdikten sonra fark ettim. Yurtiçi kargo ufacık evrak poşetine 8,43 tl yazmışlar. Ayıp yaa.. Demekki başka Kargo firması ile önce fiyatını sorup ondan sonra yollamak daha mantıklı. Yada stickerların tamamını çarşamba yada perşembe günü toplu şekilde PTT kargo ile yollayayım. Onlar en azından daha mantıklı çalışıyor. Stickerların tamamını diyorum çünkü talep çok az oldu. Stoklar elimde kalacak. Artık isteyen oldukça yollarım..

İlk önce emeğine sağlık diyelim :) elinde kalmasın bende istiyim ozaman :) Mail atıyorum birazdan ,  Şimdiden teşekkür ederim  :tamamdir 3-4 tane reklamcı dolaştım hiç biri dosyayı açamadı :)

Onamdar

hocam tekrardan söylüyorum emeğine sağlık o kadar vakit ayırmışsın hiç bir karşılık talep etmeden yolluyosun herkese uğraşıyosun ediyosun.

benim bir tatil olayı var tarih net değil dönünce bende alırım 2 adet :) izmire
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: metalcil - 18 Temmuz 2011, 19:41:07

Öncelikle emeğine sağlık diyorum. Heyecanla bekliyorum stickerleri. Tekaradan çok sağ ol. :tamamdir
Golf: O bir tutku

etikettt

eyüp abi cok tskler bugün kalkıp bizim sanayiye kadar getirdin herzaman beklerim abi eline ayagına  emegine saglık yapıstırdım hemen süper durdu

[IMG]http://img41.imageshack.us/img41/7628/18072011257.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

etikettt

ayüp abi sen bana getir ben gönderirim 5 tlden aras kargoyla
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

nihilist_deniz

Yakışmış. Bende büyük bir heyecanla gelmesini bekliyorum. Eyüp arakdaşa sonsuz tşkler  :tamamdir
Golf: O bir tutku

caner4

izmir ödemişi unutmayalım :) sabırsızlıkla bekliyorummmm :)
This is the best one until we make a better one.......

yusa

Cok tesekkurler cok sagolun heyecanla bekliyorum

Onamdar

Alıntı yapılan: caner4 - 19 Temmuz 2011, 00:52:06
izmir ödemişi unutmayalım :) sabırsızlıkla bekliyorummmm :)

Vaaay ödemişli hemşerim :D

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

caner4

This is the best one until we make a better one.......

MeTHea35