Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
arka bagaj üstü plastiği

arka bagaj üstü plastiği

Başlatan zaykoo, 15 Temmuz 2011, 23:42:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaykoo

arkadaşlar arka bagaj üstü plastiği almıştım fakat yapıştırıyorum hep çıkıyor sportlane değil araba,civata yerlerini kesmiştim fakat yapıştırma olunca düşüyor ne yapmam gerek arkadaşlar

5ani5 mk2

foto çek koyy bakalım nasıl ypaıyosun:)
Exclusive Garage

cengizhan_mk3

Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı  ;D   Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama  Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn  ;D ;D ;D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 16 Temmuz 2011, 03:25:52
Kardeşim çok basittt Daha 4 gün önce taktım ben... İlk yapıştırdığım elime geldi. Muhtemelen % 100 olanı söylüyorum sürdüğün silikon cama yapıştı ama plastiği hiç tutmadı  ;D   Onun için camcıya gidiyorsun onların kullandığı adına ilac yada boya dedikleri bir malzeme var ufacık fırçayla plastiğe sürdürüyosun o hemen kuruyo üstüne siikon bas cama  Sonrasımı SALINCAK Kur sallannn  ;D ;D ;D
guzeelll  yardımlaşmaaaa:)
Exclusive Garage

htmetin

peki  spoileri taktıktan sonra bagaj kapağındaki lambayı kapatmıyor dimi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cengizhan_mk3

:) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor  ;)

infinity3455

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 16 Temmuz 2011, 14:08:48
:) hayır ona göre Kıvrımı var Kapatmıyor  ;)
italatcısı   iyi  biliyor  .....  tşlr

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: infinity3455 - 17 Temmuz 2011, 01:04:32
italatcısı   iyi  biliyor  .....  tşlr
saol kardeşimde ben sana bir ara özelden mesaj atacam senin bir derdin var  :tamamdir

infinity3455

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Onamdar

bende taktım çok basit bi şekilde taktıktan 2 saat sonra otobanda 160 170 yaptım gayet sağlam :D
Çift taraflı iyi bir bant aldım ara ara onu yapıştırdım aradaki boşluklarada dyson siyah silikon o şekilde direk yapıştırdım :tamamdir
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

zaykoo

arkadaşlar öncelile sağolun.benim camacı direk yapıştırmış ve tutmadı ilaç falan sümek yok sadece yapışkan am bişey daha öğrendim PRİMER diye yapıştırıcıyı sürüp üstüne silokanla yapıştırın dedi arkadaş.kakalım bunu deniyecez :)

Onamdar

Bak hocam çift taraflı bant ve dyson siyah silikonu tek geçerim uraşmadan tak diye yapıştırırsın :saygılar
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

cavanozz

oto camcılarda siyah çekomastik.. beton gibi yapıştırır..  rica et azıcık sıksınlar sonra yapıştır kağıt bant ile destekle oldu bitti  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)