Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta 1990 MK2 Satıldı. - Sayfa 23

Jetta 1990 MK2 Satıldı.

Başlatan MeTHea35, 21 Ocak 2010, 22:04:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5ani5 mk2

MaaşşAllahh kardeşim çok diri alett:) sislernde nasıl durucagını merak ediyodum kısmet olmadı mk2 ye takmak güzel olmuşş bide xenon çak ona :)
Exclusive Garage

MeTHea35

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 12 Temmuz 2011, 00:28:48
MaaşşAllahh kardeşim çok diri alett:) sislernde nasıl durucagını merak ediyodum kısmet olmadı mk2 ye takmak güzel olmuşş bide xenon çak ona :)
eyv sağol.zenon vardı h4'müş araca uymuyor sisler h3 müş bizim artık ya takas edicem yada alıcaz ;) zenonları da taktım mı Güzel olucak :tamamdir   şimdi Jant peşindeyim  :D

STAK67

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 12 Temmuz 2011, 00:28:48

aynen orijinal lambaları bi değişik bunların :D ama xenonla süper sonuç alırsın bide takmak uğraştırdımı ? arkaları sorun oldumu takarken ?

MeTHea35

Alıntı yapılan: STAK67 - 12 Temmuz 2011, 00:40:44

aynen orijinal lambaları bi değişik bunların :D ama xenonla süper sonuç alırsın bide takmak uğraştırdımı ? arkaları sorun oldumu takarken ?
üstünde takmayı denedik ama bağlantı noktaları çok saçma sapan dı aldık tamponu aşağı güzelce montaj yapıldı,ve tamponu geri taktık üstünde takmak eziyet :D zenonları komple yapıcam uzun kısa ve sisler komple beyaz yanıcak tavşan avına çıkıcaz  :D

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 12 Temmuz 2011, 00:39:54
eyv sağol.zenon vardı h4'müş araca uymuyor sisler h3 müş bizim artık ya takas edicem yada alıcaz ;) zenonları da taktım mı Güzel olucak :tamamdir   şimdi Jant peşindeyim  :D
hayırlısı olsun güzel aletler güzell ellerrde bi başka oluyoo)
Exclusive Garage

suskun

maaşallah mete arasıra böyle güzel fotolar at gözümüz gönlümüz açılsın  :tamamdir
H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 12 Temmuz 2011, 23:20:18
hayırlısı olsun güzel aletler güzell ellerrde bi başka oluyoo)
eyv bilal değerini bilmek çok önemli  :sevgi:

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 12 Temmuz 2011, 23:25:23
maaşallah mete arasıra böyle güzel fotolar at gözümüz gönlümüz açılsın  :tamamdir
abi imkan oldukça en güzel biçimde değerlendirmeye çalışıyorum :D elimden geldği kadar sizle paylaşıyorum Çok sağol  :sevgi: :tamamdir

MeTHea35

bu arada bastırdığımız sticker'lar elimize ulaştı boş bir zamanda en yakışıcak şekilde onlarıda yapıştırıcam  ;)

ÜRENCİK

Maasallah bunları gotdukce ınsanda mk2 askı canlanıyor.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

lostys

ah mete ah, bi bana bulamadın bi jetta da yapalım şöyle... kaldık buralarda arabasız bak ..

MeTHea35