Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Fren hava alma sorunu

Fren hava alma sorunu

Başlatan mustafayns, 09 Temmuz 2011, 23:56:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafayns

Ön fren merkezine giden hortumları degiştik .herzamanki hava aldıgımız yöntemle havasını alıpta freni çalıştıramadık.. bilgisi olan arkadaşa varsa paylaşırsa sevinirim, teşekkürler...

suskun

biraz daha detaylı anlatabilirmisin dostum  ???
H.G WORKS

mustafayns

ön tekerdeki fren hortumlarını degiştik ve içerisindeki hidrolik haliyle boşaldı tekrar hidrolik doldurup .freni pompalayıp havasını merkezlerin üzerindeki küçük civataları gevşetip almayı denesekte sonuç başarısız oldu

suskun

hidrolik kutusunda bi tıkanıklık yada westenhausta sıkıntı olmasın
H.G WORKS

mustafayns

ana merkezi degiştik  merkez yagı atıyor fakat tekerlerdeki küçük merkezlere yag gelmiyor. Westanavuzda ne gibi problem olabilir .görünürde pompalıyor gibi acaba gerimi kacırıyor dersin

suskun

küçük rekoru gevşettiğinizde hidrolik fışkırıyormu ?
H.G WORKS

suskun

ozaman  westenhausta problem var gibi gözüküyor ona baktırmanız lazım frencide .

H.G WORKS

mustafayns

mustafayns

fren pedalı tam basılı oldugu halde tamamen etkisiz

suskun

şimdi tam ben yazıyodum frene bastığında pedal debriyaj gibi yumuşakmı
döşemeye kadar değiyomu değdiği halde etkisiz mi ? diye sorucaktım sende evet diyecektin bende ordan anladım diyecektim sana
frenciye gidderken dikkatli olun allah muhafaza
hatta arçayı olduğu yerde söktürüp yaptırdıktan sonra geri yerinde taktırmanızda faya var
H.G WORKS

mustafayns

teşekkürler sagolasın gene yarı incelrim olmasada bilen abilerimize gösteririm

Han

vestinghousta sıkıntı varsa orj temiz çıkması var bende.
yada  diğer frenle alakalı şeylerdeeeeeeeee
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mustafayns

Sagol kardeş parça sıkıntım yok su anda söylediğin için teşekkür ederim . Ama genede olursa haberleşiriz ::) ::) ::)