Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 27

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Fatih; Aktarma organlarındaki 38,5 BG'lik kaybı nasıl yorumlamalıyız.. Baskı-Balatamı bitik acaba yoksa normal bir değermi bu. GTI kilit difransiyel bildiğim kadarı ile bu kadar kayıp olmaması lazım.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

BerkG

senin araca oldum olası tavım zaten çok hoş sürmede içinde yat havası var sanki  :sevgi:
PhoeniX

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 08 Temmuz 2011, 11:48:07
Fatih; Aktarma organlarındaki 38,5 BG'lik kaybı nasıl yorumlamalıyız.. Baskı-Balatamı bitik acaba yoksa normal bir değermi bu. GTI kilit difransiyel bildiğim kadarı ile bu kadar kayıp olmaması lazım.

o hesap abi. baska balata kilitli dif. filan alakası yok. şanzıman difransiyel oranları ve. tekere düşen düşüş normal. motor gücü ayrı tekerlek gücü ayrıdır.
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: BerkG - 08 Temmuz 2011, 12:51:56
senin araca oldum olası tavım zaten çok hoş sürmede içinde yat havası var sanki  :sevgi:
eyvallahh kardeşimm:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: cyber34 - 08 Temmuz 2011, 11:31:10
Doldur kardeşim TR de tek olsun :D :D
doldur dolsur sonu yok abbiiiii:) madii açıdan sarsıldım:)
Exclusive Garage

uAlper

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 08 Temmuz 2011, 15:17:36
o hesap abi. baska balata kilitli dif. filan alakası yok. şanzıman difransiyel oranları ve. tekere düşen düşüş normal. motor gücü ayrı tekerlek gücü ayrıdır.
üstad kranktaki değer ayrı tekerdeki değer ayrı doğru söylüyosun ancak benim bildiğim aralarında en fazla yüzde12 gibi bir oynama olması lazım
iice bi araştıriim nasıl hesaplandığını sölerim :)
yani kayıp biraz fazla geldi bana
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: uAlper - 08 Temmuz 2011, 20:50:37
üstad kranktaki değer ayrı tekerdeki değer ayrı doğru söylüyosun ancak benim bildiğim aralarında en fazla yüzde12 gibi bir oynama olması lazım
iice bi araştıriim nasıl hesaplandığını sölerim :)
yani kayıp biraz fazla geldi bana
ewtt fazla gibi yanlız tekerlek gücü ve motor gücü dogru grafiktede kayıp güçde bi anormallk var dynodan kaynaklnablirr... Biz genelde grafıkdki egrilerle ılgilenyoruz.;)
Exclusive Garage

mehmetk

it ürür kervan yürür...

5ani5 mk2

152 hp abii:)5,6 hp verdiii :) ama ses  güzell:)
Exclusive Garage

dgncn_1907

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 09 Temmuz 2011, 12:18:39
Az vermiş gücü..
az verdii yada normal verdii :) 10 hp beklemek çoktuu belkide:)
Exclusive Garage