kaporta ve boya ustası arıyorum arkadaşlar

Başlatan ysnk, 06 Mayıs 2011, 17:07:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ysnk

herkese selam arkadaşlar. ben ankaradan yasin. golf mk1 1.3 4 kapılı arabamı 1.5 ay önce aldım. foruma üye olduktan sonra arkadaşlarla tanıştık bu araba hakkında fikirlerini söylediler sağolsunlar. sonuçta satışa çıkarmıştım ama iki hafta satışta kaldı ve insanlar başımın etini yedi. ama 1 kişi dahi arabanın başına gelip bakmadı. inanılmaz bir sahtekarlık mı desem insanların işi gücümü yok desem kimler kimler arayıp ne ilginç şeyler soruyorlardı. bıktım ve ilanı kaldırdım.bu golf ü aldım alalı hala bişey yapamadım. hatta birisi tam parçacıda tampon kapıkolu vs. alırken aradı durumu izah ettiğim halde satmaktan vazgeçtiğim halde arabayı almak istediğini söyleyip vazgeçirdi ama gelmedi.

neyse ben buarabaya yedek parça listesi yapıp aldım. sonra gittim kaportacıları tanıdıkları dolaştım ve kimse ayağına gelen işi yapmak istemedi hayret...
hepsinin bir bahanesi var. bu sanayi ustaları ağladıkları zaman acımayacaksında neyse. hemen hepsi temmuz ağustosta kapı önünde çay içerler. sonunda dün yaşlı bir kaportacı amca arabaya ilgi gösterdi yapınca tam yapalım dedi ve boyacısını çağırdı. baktılar ettiler onlarda kaporta ve boya işlerine 4000tl fiyat biçtiler. bu da bana çok geldi.

ben 3000 tl ye kadar göze aldım. ama sağlam bir iş ve boya için 3000tl azmı yaaa???,

arkadaşlar ben nerden buılacam bu araba ile ilgilenecek bir usta yardım edin. türkiyenin çeşitli illerinde bu arabaları yaptırıyorlar. yokmu ankarada biri? gerekirse başka illerde tanıdığı olan varsa irtibata geçelim.

yardımlarınızı bekliyorum.

omertek

Evet bu büyük sorun.Çoğu zaman uğraşmamak için vazgeçer diye yüksek fiyat çekiyorlar.Sen her şeyi göze alıp kabul edince kıvırma olaylarına giriyorlar  :D
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

midbar

Alıntı yapılan: ysnk - 06 Mayıs 2011, 17:07:00
herkese selam arkadaşlar. ben ankaradan yasin. golf mk1 1.3 4 kapılı arabamı 1.5 ay önce aldım. foruma üye olduktan sonra arkadaşlarla tanıştık bu araba hakkında fikirlerini söylediler sağolsunlar. sonuçta satışa çıkarmıştım ama iki hafta satışta kaldı ve insanlar başımın etini yedi. ama 1 kişi dahi arabanın başına gelip bakmadı. inanılmaz bir sahtekarlık mı desem insanların işi gücümü yok desem kimler kimler arayıp ne ilginç şeyler soruyorlardı. bıktım ve ilanı kaldırdım.bu golf ü aldım alalı hala bişey yapamadım. hatta birisi tam parçacıda tampon kapıkolu vs. alırken aradı durumu izah ettiğim halde satmaktan vazgeçtiğim halde arabayı almak istediğini söyleyip vazgeçirdi ama gelmedi.

neyse ben buarabaya yedek parça listesi yapıp aldım. sonra gittim kaportacıları tanıdıkları dolaştım ve kimse ayağına gelen işi yapmak istemedi hayret...
hepsinin bir bahanesi var. bu sanayi ustaları ağladıkları zaman acımayacaksında neyse. hemen hepsi temmuz ağustosta kapı önünde çay içerler. sonunda dün yaşlı bir kaportacı amca arabaya ilgi gösterdi yapınca tam yapalım dedi ve boyacısını çağırdı. baktılar ettiler onlarda kaporta ve boya işlerine 4000tl fiyat biçtiler. bu da bana çok geldi.

ben 3000 tl ye kadar göze aldım. ama sağlam bir iş ve boya için 3000tl azmı yaaa???,

arkadaşlar ben nerden buılacam bu araba ile ilgilenecek bir usta yardım edin. türkiyenin çeşitli illerinde bu arabaları yaptırıyorlar. yokmu ankarada biri? gerekirse başka illerde tanıdığı olan varsa irtibata geçelim.

yardımlarınızı bekliyorum.

Ben sana benim kaporta ustasını önerebilirim ama uzaksın bilader. O senin söylediğin rakama ben kaporta+boya+döşeme işçiliğini ( tavan+kapı döşemeleri+koltuklar+arka bagaj pandizotu kompe deri yaptırdım 3000 tl ye. Görmek istersen pazartesi akşam arabanın motor hariç toplanmış halinin fotolarını paylaşıcam.

STAK67

abi senle tanışmıştık hatırlarsan ankaraya geldiğim zaman benim şaşmazdaki ustama bi gidelim gösterelim arabanı o ne diyecek ne kadar fiyat çıkaracak gider bakarız işçiliğine güveniyorum

depdep

merhaba arkadaşlar bende 81 model 4 kapı   topluyorum kendi atölyemde boyacı isyana girdi kabortacı hiç sormaaa  men  mekanik olarak isyandayım    sıfırdan araç toplatmak kadar kötü birşey yok. bugün kızdım kalifer kazanını  kırdım   keyfim geldikce ugraşıyorum     bakalım  bana kalifer kazanı lazım  şimdi ;)

midbar

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN NE DİYİM YA BEN YAKINDA KURTULUYORUM SANAYİİ DEN. :tamamdir :tamamdir :tamamdir

panik

erciyes iş yerlerine gelirsen bir de bizim ustalarla konuşalım istersen patron, senin için ilgilenebilirim göz kuulak olurum da :tamamdir :tamamdir

kuzeyank

Alıntı yapılan: omertek - 06 Mayıs 2011, 17:12:48
Evet bu büyük sorun.Çoğu zaman uğraşmamak için vazgeçer diye yüksek fiyat çekiyorlar.Sen her şeyi göze alıp kabul edince kıvırma olaylarına giriyorlar  :D

Evet haklısınız sök tak daha çok işlerine geliyor :t
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

MuYMuY

Bende bu golf sevdasına sizi gibi başladım fakat öyle 3.000tl ye yapılan kaporta + boyadan pek hayır gelmez. Ancak yaparsınız 6 ay sonra satarsınız alan adamın elinde patlar eğer tabi araba çürükse ki öyle tahmin ediyorum. O yüzden paranızı biraz daha biriktirip girişin araca , yoksa sonu hüsran olur. Sonra bir bakarsınız çürüklerin üstü polyester macunla kapatılmış yada görünmeyen yerlerdeki çürüklerin üzerinede sac kaynatıp geçmişler.

DG-MK1

konunun üzerinden 1 aydan fazla geçmiş.. Bende mk1 golf aldım kaportası hariç aracın herşeyi tam ne motorunda ne elektrik aksamında hiç bişey yok şimdi ufak ufak başliyim diyorum ama gözüm yemiyor siz kaporta ustası buldunuzmu yada naptınız diye sorayım?