denizli style mk1

Başlatan midbar, 09 Haziran 2011, 22:53:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

bir tanede anyalya alanyada var kısmet olursa rabbitleri buluşturacaz yakın bir zamanda  :bekleriz:

korkmazbs

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 22 Haziran 2011, 13:49:41
bir tanede anyalya alanyada var kısmet olursa rabbitleri buluşturacaz yakın bir zamanda  :bekleriz:

Temmuz başında bitirmiş olucaz davşanı süsler giydirir getiririm antalyalara  :D cengiz alanyadaki rabbit mk2 mi?

ahmancar

:sevgi: gönüLLü bugün test ettim onayladım neresinden çekiyor bu araba annamadım o kadar güzel yanlıyor ki  :sevgi:
Mancarlar Torna

ahmancar

Alıntı yapılan: cavanozz - 21 Haziran 2011, 11:50:31
araç süper ötesi duruyor emeğinize sağlık..  acaba şeritli olsa daha mı iyi olurdu  ::)

[IMG]http://img863.imageshack.us/img863/728/maw305sss.jpg[/img]

olabilir bence de gönüLLü arabayı sade istiyor bu fotoyu photoshop'da yapmışsınız herhalde öLçüleri nedir bu şeritlerin
ERŞAN abi bir ara bir yerde bahsetmişti bulamadım  :(
Mancarlar Torna

cyber34

süper bir çalışma oldu şu sağ kapıdaki düşüklüğü de ayarlatırsan çizgiler gözüme batmayacak
kolay gelsin :D

caner4

çok çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık :)
This is the best one until we make a better one.......

cavanozz

Alıntı yapılan: ahmancar - 02 Temmuz 2011, 02:17:22
olabilir bence de gönüLLü arabayı sade istiyor bu fotoyu photoshop'da yapmışsınız herhalde öLçüleri nedir bu şeritlerin
ERŞAN abi bir ara bir yerde bahsetmişti bulamadım  :(

yok photoshop değil.. paintle yaptım çok basit..  ölçüleri hakkında bir fikrim yok,, şeritli gerçekten daha hoş duruyor.. ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

kmlsydm

çok tatlı olmuş.ellerinize sağlık.görünce kendi mk1im için gaza geldim  :D
ama camlar daha açık bi renk film olsa daha mı tatlı olur ki ?

mertmen

benim rahmetli eski ustanın bir lafı vardı çok beğenir her yerde söylerim bendeki böyle arabaları görünce araba nasıl ustam derdim   o da ''sağ ön tekerin önüne tuvalet pozisyonunda otur ağla''  o derece derdi  :) :D ;D :) ;) ::)   
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN MAŞALLAH EMEĞİNE ZAMANINA ZEVKİNE SAĞLIK birde aracın rengi tam nedir boya kodu varmmı?