Tek kapı golfün arka camlarının açıılma durumu varmı?

Başlatan mustafayns, 25 Haziran 2011, 23:57:24

« önceki - sonraki »

mustafayns

Slm. Tek kapı golfün arka camlarının açıılması veya kelebek olması konusunda tecrübesi olanlardan yardım...

Mk1GTI

TR de daha yapan yok ama sanırım ilk etapta camları biraz büyütüceksin bunun içinde camcıya gidip aynı kalıpta 1, - 1,5cm daha geniş cam kestirip kelebek cam fitili uyguladıktan sonra. Vosvos ların menteşe ve açma kolunu uygulatacaksın.. Çok teferruatlı işler değil tek sıkıntı yeni cam kestirmede. Orj. cam ı uygulama için küçük kalacaktır.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mustafayns

Erşan abi teşekkürler.. fakat bu camı kesip ayarlıyacak usta varmı?

suskun

erşan abim saygılar söylediğini çürütmek için yazmadım arkadaşa yardımcı olmak için sakın yanlış anlama  :sevgi:
kardeşim hangi şehirdesin ankaradaysan yardımcı olabiliriz sana biz yaptık orjinal camlar ile e30 bmw cup tarzı  :tamamdir
kırmızı mk2 foto
[IMG]http://img842.imageshack.us/img842/3149/dscf6884.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
H.G WORKS

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

DicE

hamit abi bizim cücüğede düşünüyorumda aça patlar acep bu iş :)

suskun

H.G WORKS

DicE

bekliyorum abi :)
istanbullara gitmişsin jettayla gezmişsin hamit abi :D  >:D >:D >:D >:D >:D >:D

mustafayns

Abi örnekler güzel ama ben size uzagım Antep'teyim.
örnekler çok güzel teşekkür ederim....

ismiil

bende mutlaka yaptırmak isterim yardımcı olursanız?

suskun

Alıntı yapılan: ismiil - 28 Haziran 2011, 00:07:33
bende mutlaka yaptırmak isterim yardımcı olursanız?
ismail ankara ya gelicem haftaya haberleşelim
H.G WORKS

CoX_BoY

botokslu mk1 beyaz olan 10 bin e satılanında arka camları kelebekti yalnış hatırlamıyorsam