Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD - Sayfa 22

ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

omertek

1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

cnr_mk1

maşallah maşallah serhat...parca almaya gelirsen bu tarafa bi haber et hem görüşmüş tanışmış oluruz...kolay gelsin

SNCKTR

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 26 Haziran 2011, 02:16:55
maşallah maşallah serhat...parca almaya gelirsen bu tarafa bi haber et hem görüşmüş tanışmış oluruz...kolay gelsin
pekı Caner abı zaten kaporta boya bıttıkten sonra gelıcem on takım yuruyen aksam vs parcalarını almaya tanısırız  :)

cnr_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 26 Haziran 2011, 13:17:30
pekı Caner abı zaten kaporta boya bıttıkten sonra gelıcem on takım yuruyen aksam vs parcalarını almaya tanısırız  :)
inş serhatcım hayırlısı olsun kolay gelsin sana...

Mk1GTI

Bu duruma geldinmi yoksa :) :)

Yanlız dizel ateş almaz sen ona TNT koy :D :D

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

SNCKTR

zorla getırıyolar valla allahtan cakmak tası bıtmıstı tınerlı bezdı o cunku  :D

SNCKTR

iyi günler vwtr sakınlerı bana mk1 kapı kolu lazım nereden bulabılırm  :)

Han

dış kolmu? aksaray da vardı. yoksa bir takım yedek vardı bende.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SNCKTR

simdilik sag arka kapı lazım kolun ıcındekı parcası kırılmıs  :) satan varmıdır  ::)

SNCKTR

calıstgım ıcın haftada 1 yanına gıdebılıyorum tavsanımın fotolarda gecıkıyor halıyle gelelım konuya  :)
aracın sag on drek curuktu ustam sag olsun sankı orj.gıbı yapmıs sag alt taban da curumustu onuda yapmıs sag marspıyel takılmıs sag kapıların kolları yapılmıs artık dıstan acabılıyorum aracı sımdılık sag arka kol alıcam hafta ıcı arzu otodan sıradakı ıslemler sag etek bagaj kapagı saol kapı sacları sol marspıyel ve camurluk kaldı sag dakı camurluk olcu almak ıcın konuldu ayarlamaları yapıldıktan sonra alman malı putur ıle puturlenmeye baslanıcak   ;)

GolfMk1Cabrio

Kanka ilerliyosun ufaktan biz hala aynı yerde sayıyoruz hatta -'lere düştük  :saskin: Maşallah senin davşana hayırdır nerde çalışıyosun  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Temmuz 2011, 16:23:13
Kanka ilerliyosun ufaktan biz hala aynı yerde sayıyoruz hatta -'lere düştük  :saskin: Maşallah senin davşana hayırdır nerde çalışıyosun  :)
bıraz hız verelım dedık guzel gıdıyor planladıgımız gıbı boyle gıderse agustosun ortalarında bınmeye baslarım bu arada ımeste ozel bır sırkette calısıyorum  ;)

SNCKTR

bu haftakı yapılanlar sag etek takıldı kapılardakı ufak curukler alındı ve depo kapagını oldugu yer yapılmaya baslanmıstı  :)
sorunlar hıc eksık olmaz zaten depo delıkmıs ve depodan motora gıden hortumlarda patlakmıs zaten beklıyordum  :o kaportacım ozel olarak yapıyor aracı neden dersenız bırakın kazasını boyası bıle yok ornek olarak sag camurluk 1 vıda ıle tutturulmus löp dıye oturmus hıc ayara gerek kalmadı  ;D :D