Sonar Marka Angel Farların Mercek Değişimi :)

Başlatan KrsTNcK, 25 Haziran 2011, 15:27:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KrsTNcK

Ewt Arkadaşlar Sonunda Bu Dertten Kurtuldum Kafama Koydum Ve Yaptım 4 Saat gibi Bir Sürede Bitirdim Tam Detaylı Çekemedim Stresten Kusuruma Bakmayın :)

Burada Farların Bağlantı Kablolarını söküyorum..

Burayada Farı Söktüm Ve Fön Makinasıyla Etraflarını İyice Isıtarak ve Güç Uygulamak Kaydı İle Camı Açtım :)

Burada Eski Merceğini Çıkarıp Yerine Voleo Marka Mercekleri Taktim.

Burada Mercek Değişim İşlemi Bittikten Sonra Tırnaklarını Takıp Banlatım Ve Yarım Saat Silikonun Kurumasını Bekledim..

Burda İşlem Bittikten Sonra Herşey Denenip Tekrar Takıldı Ve Son İşlem Olan Far Ayarı Yapıldı Artık Geceleri Çok Çok Çok Rahat Bir Biçimde Yolculuk Yapıyorum.

:D:D

golge

eline sağlık güzel iş çıkarmışsın. benim orjinal farlarımın birinde taş atığı oldu geçenlerde. ben de komple almak itiyorum almışken angel alayım mı tavsiye eder misin? farların sonar marka angel eye mı. ayrıca bende hem uzun hem kısada 8000k xenon takılı. angel eye lara xenonları takabiliyor muyuz? nerden alabilirim bildiğin bi site felan var mı?

ayrıca tamponu sökmeden nasıl çıkaradın farları?

çok soru sordum ama kusura bakma
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

KrsTNcK

Tamponu söktüm ama resimleri yok..Ewt xenon takılıyo benm hep uzunda hem kısada hem sislerde hemde angellerin içindeki sislerde xenon var :) Sonar güzel ama bazen mercekleri sorunlu çıkabiliyo şansa kalmış orasıda..Angel çok güzel duruyo yakışıyo tavsiye ederim..Sonar orta kalite bişey daha kaliteli almak istersen 1000 tl ye kdr var suanlık fiyatları 220 300 arası değişiyo.Sahibinden ve gittigidiyorda bulabilirsin.

ferhattasdemir

bu farların içindeki sisleri hangi düğmeye bağlatıyosunuz arkadaşlar ya. bende de Junyan marka angel far takılı içinde sis de var ama far düğmesinde 2. sis kademesi olmadığı için yanmıyor. nereye bağlatacaz arka sislerle beraber mi bağlattıracaz.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

ferhattasdemir

bir de bu sonar markalarda far yükseklik ayar motoru takılabiliyor mu yoksa benim Junyan da olduğu gibi iptal mi :(

KrsTNcK

Ewt orjinal farlardakini isterseniz takabilirsiniz..Sislerdende bağlantı çekip kısalara bağlayabilirsiniz.

ferhattasdemir

eğer öyle ek bağlantıyla yapılıyosa ben o zaman arka sislere bağlattırırım ki sisli havada yakarım. normalde trafikte sorun olmuyo mu o? hem adı üstünde sis farı parklarla beraber saçma değil mi. siz galiba görüntü olsun diye yakıyosunuz

KrsTNcK

Yok hayır diğer adı gündüz farı trafikte sorun olmaz o merak etmeyin..

golge

.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

ferhattasdemir

bende junyanların merceklerini değiştirmek istesem nerden bulacağız buna uygun merceği kardeş... angel halkalardan da birinin yarısı söndü açmışken ona da bi baksam