Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

mete abi ndn memnun değilsin?benim araç ilk takılan günküne oranla 1cm kdr düştü suan ve tam dikkat etmedim fakat sanki hafifte yumuşama var...

Firestarter

Mete abimiz yapar da, ben hiç altta kalır mıyım  :melek:

corrado_g60

atıf abı ve mere abı hayırlı olsun ;)

corrado_g60

G60

Güzel değil Mehmet ama eskisinden güzel.
Farlar çok içerde kalmış, ondan bir gariplik var. Panjuru siyah yapmalısın bir de bence. ;)

İbrahim sende şu kırmızı şeritleri sök kaputtaki falan. Yazık oluyo arabaya. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Siyah olsa bence de daha hoş duracaktır. Şimde beyaz renk olduğu için, biraz garip gözüküyor gözümüze  ;)

Firestarter

Alıntı yapılan: G60 - 15 Eylül 2007, 10:49:09

İbrahim sende şu kırmızı şeritleri sök kaputtaki falan. Yazık oluyo arabaya. :)

Yazık olmaz da, şimdi sökeceğim ama üzerindeki boyayı kaldıracak diye korkuyorum  :(

G60

Komple boyaya sokalım o zaman. Mitsubishi'ci abiler yapmıyor mu bir kıyak.:D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Mitsubishi'ci abiler daha kendi, şahsi araçlarını yaptıramıyorlar serviste  :) Ben soktum birkaç kez aracı servisimize ama olmuyor gerçekten. Rahat edemiyor insan,sıkıntı ama araca komple boya düşüncesi var, bakalım  ;)

G60

Tamponuda takarsın artık boyadan sonra.  :tavazn:

aliis

masallah mk1' cilere gercekten cok emek harcıyosunuz araclarınıza tebrikler :tamamdir

Firestarter

Alıntı yapılan: G60 - 15 Eylül 2007, 11:55:47
Tamponuda takarsın artık boyadan sonra.  :tavazn:

Kısa tamponlardan bulduktan sonra, neden olmasın  ;D

cabrio63

Alıntı yapılan: corrado_g60 - 15 Eylül 2007, 10:31:45
boyalı hali :(

çamurluk kenarları hariç panjuru siyah a boyarsan,cillöp gibi olur kardeşim :tamamdir

kursadgolf

ön panjur güzel boyada ii ama dedikleri gibi siyah olsa daah ii olur
bide panjur n kadar??
GOLF
   LİFE