19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Fotoğraflar, Yorumlar

Başlatan htmetin, 19 Haziran 2011, 17:53:35

« önceki - sonraki »

gültekin77

Maşaalllah Gökhan arabasız geldiğin halde nerdeysa bütün resimlerde varsın he :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

90khan

çok şey kaçırmışım ya :( aynı sınava iki kere girmek ilginç oldu tabi böyle bir ortamı kaçırıp :'(

djtiko

OLD SCHOOL  MK2 ....

Mk1GTI

Maverick emin ellerde olması tek tesellimiz.. Gökhan Benim yerimede hasret gidermişsin  :sevgi: :sevgi:

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

htmetin

Arabamı bile yıkayamadım.. Buluşma haftası sürekli yağmurluydu:( Bu hafta da ortalık günlük güneşlik.

Bir de ramazandan sonra sahil kenarı buluşması ayarlayalım.. Bartın inkum, akçakoca felan:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mihawk

Alıntı YapBir de ramazandan sonra sahil kenarı buluşması ayarlayalım.. Bartın inkum, akçakoca felan:)

izmir, foça, kuşadası falan  >:D

burak_37

erdem325

konvoya boluya kadar eslik edip ordan istanbula gitmek zorunda kaldim, konvoy bile gayet neseliydi, piknigi dusunemiyorum bile :)
bidahakine ins komple organizasyona dahil olurum ne diyim..
bunlarda bendeki videolar..

YouTube
        - ‪ankara cetesi 1‬‏

YouTube
        - ‪ankara cetesi 2‬‏

YouTube
        - ‪ankara cetesi 3‬‏

midbar

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 22 Haziran 2011, 12:11:54
Maverick emin ellerde olması tek tesellimiz.. Gökhan Benim yerimede hasret gidermişsin  :sevgi: :sevgi:

Gökhan kırmızı sana çok yakışıyorrrr

ÜRENCİK

Erdemden beklenen videolar geldi yengeye tesekkurlerimizi iletirsin.....
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

erdem325

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 23 Haziran 2011, 00:17:06
Erdemden beklenen videolar geldi yengeye tesekkurlerimizi iletirsin.....

abi aslinda iki video daha vardi, ozellikle sonuncusu harkaydi ama lens kapagini ben kapamistim kameranin, benim kiz arkadasimda kapaga dikkat etmemis, gunesten dolayida kapali oldugunu fark etmemis, yoksa iki video daha vardi..
neyse artik bunlara sukur :) :)

alper19

Alıntı yapılan: erdem325 - 23 Haziran 2011, 00:30:40
abi aslinda iki video daha vardi, ozellikle sonuncusu harkaydi ama lens kapagini ben kapamistim kameranin, benim kiz arkadasimda kapaga dikkat etmemis, gunesten dolayida kapali oldugunu fark etmemis, yoksa iki video daha vardi..
neyse artik bunlara sukur :) :)

alper abinin onumde sag sol yaptigi video gitti deme haci :D