Yine Yeniden Yeni Golf 'ümle aranızdayım

Başlatan sheker_, 19 Haziran 2011, 01:59:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

Satma pişman olursun dediler inanmadım sonra cok aradım daha yeni daha güçlü daha şekilli araçlara bindim fakat mk1 hastalık olmuş  damarlara işlemiş  :sevgi: :) :)  en sonunda aradığım temizlikte bir dizel golf buldum ve aldım  :) cok mutluyum her ne kadar '' Porti'' kadar tatlı olmasada artıları çok . en ytakın zamanda fotografları eklicem. Tekrar burda olmaktan çok mutluyum.. :sevgi: :sevgi:

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

sheker_

saolasın abi seni bi ara arıcaktım cep numaranı kaybetmişim. neredesin gebzedemi

Han

554 450 76 88 cep numaram göztepedeyim ben gebzeye ara verdim bir süreliğine :D :sevgi: :tavkiss: :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

sheker_

arabamın  sınyallerı ve stopları yanmıyor bazen yanıyor bazen yanmıyor. 4 lüyü yakınca sınyaller yanıyor ama sınyal weremıyorum . sıkıntısı role den olabilirmi yoksa farklı birşey olabilirmi.

sheker_

sheker_

imageshack çalışmıyormu

nihilist_deniz

Yine yeniden golfünle hoş geldin. Hayırlı olsun
Golf: O bir tutku

nizam

hayırlı olsun aydın sunroof orjinal mi ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

Hayırlı olsun.Abi forumun Facebook sayfasındaki fotoları incelerken gördüm çorumdan çıkma borbetli bordo mk1 demi sizde
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

MeTHea35

Mk1GTI

Golf mk1 yaşam tarzıdır. Birkere bulaştımı kurtulması zordur kurtulanda hayattan zevk almayı unutandır.. Güzel söz oldu hemen patentliyelim buınu :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.