ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

cnr_mk1

serhat bbs yada ats bunlardan vazgeçme bence...tofaşın cms 40ı varsa bizim volkswageninde ats si var bbs si var.anladımki ben bunlar vazgeçilmez jantlar.bbs biraz yaygınlaştı ama yinede volkswagene yakısıyor abicim :) :)

golfmk1furkan

Gidiceksen bizi de çağır vedata eski bisikletimi verdim ondada bisiklet var beraber gidelim .  :tamamdir

[email protected]

Öncelikle hayırlı olsun inş. istediğin gibi toplarsın ve bir mk1 daha hayata dönmüş olur . Araç herşeyenden önce TR siz. maşallahı var Güle güle binersin inş. 

GolfMk1Cabrio

Kanka BBB'de amortisörcü Alper abi'nin Mk2'sindeki ATS'leri gör zaten ATS'den vaz geçemezsin full yere basık kamberli ofsetli polisajlı mükemmel bişey Maşallah'ı var buluşma fotolarına bak anlarsın zaten  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 20 Haziran 2011, 02:04:48
serhat bbs yada ats bunlardan vazgeçme bence...tofaşın cms 40ı varsa bizim volkswageninde ats si var bbs si var.anladımki ben bunlar vazgeçilmez jantlar.bbs biraz yaygınlaştı ama yinede volkswagene yakısıyor abicim :) :)
tabı vazgecmem Caner abı ama bı degısıklık olsun ısterım  :)

SNCKTR

Alıntı yapılan: [email protected] - 20 Haziran 2011, 10:39:09
Öncelikle hayırlı olsun inş. istediğin gibi toplarsın ve bir mk1 daha hayata dönmüş olur . Araç herşeyenden önce TR siz. maşallahı var Güle güle binersin inş. 
tesekkur ederım daha ıyılerı sızın olur ıns.valla aracın 3 sahıbı olunca tr olamıyor (ılk sahıbı 15 ıkıncı sahıbı 15 sene kullanmıs) arac avusturya ya uretılmıs (WOLFSBURG   uretımı ) ılk  sahıbı bır fabrıka sahıbı kadın adını bakarım belgelerden aracı ustume gecırmek ıcın az ugrasmadım tr olmadıgı ıcın  :) bıde arac alman bas konsolosluk aracı ımıs  >:D

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 20 Haziran 2011, 10:59:11
Kanka BBB'de amortisörcü Alper abi'nin Mk2'sindeki ATS'leri gör zaten ATS'den vaz geçemezsin full yere basık kamberli ofsetli polisajlı mükemmel bişey Maşallah'ı var buluşma fotolarına bak anlarsın zaten  :sevgi:
kanka bılıyorum o yuzden vazgecılmez ama bu bulusmada cok foto koyulmadı  :bekleriz: bende gelıcektım enıstenın golfu ıle ama pazar sabahı bı sunnet olayı cıkınca boyle oldu  :( ???  :-[

nizam

fotolar için bekle biraz milletin afyonu patlamamıstır yorgunluktan serhat
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

SNCKTR

Alıntı yapılan: nizam - 20 Haziran 2011, 11:32:56
fotolar için bekle biraz milletin afyonu patlamamıstır yorgunluktan serhat
kızma nızam abı  :) ben hıc bulusmaya gıdemedım  :-[   :'( yaz sonu soyle ıstanbulda bı MK1 MK2 bulusması yapalım  >:D
o zamana kadar herkezın rabbıtlerı cıkar  :tamamdir

Han

Ben düşünüyorum yaz sonu bir buluşma organize etmeyi ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SNCKTR

Alıntı yapılan: ercijuana - 20 Haziran 2011, 14:28:42
Ben düşünüyorum yaz sonu bir buluşma organize etmeyi ;)
yanı yapalım yaz sonu bu arada bnm restore fotoları aksama koyarım  :)

SNCKTR

beklenen fotolar geldı taze taze  :)

bı ark.ın aracı  :D ;D

buda ben ve tavsanım arasında gecenonu hıc yalnız bırakmayan  bır ask hıkayesının bır karesı  :D

MeTHea35

kolay gelsin daha iş var ama önemli olan bişiye benzemesi geç olsun düzgün olsun diyelim :tamamdir bu arada FAÇA yerlerde sürünüyor ya nasıl geziyolar oyle :D tehlikeli

SNCKTR

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 20 Haziran 2011, 23:43:05
kolay gelsin daha iş var ama önemli olan bişiye benzemesi geç olsun düzgün olsun diyelim :tamamdir bu arada FAÇA yerlerde sürünüyor ya nasıl geziyolar oyle :D tehlikeli
yavas yavas acele ıse seytan karısır valla ılk sag taraftan basladık umdugumuzdan fazla curuk cıktı ama olsun yılmak yok  :) facada baktım dedım ne yaptın sen yaylarını sokmusler daha basamıyorlar karter yere deyıyor sımdı bıle yoksa basıcaklardı daha   :) oyle takılıyorlar daha cok var ya