Sis Farları İçin Mercek..

Başlatan ØSîRîS, 19 Haziran 2011, 19:32:38

« önceki - sonraki »

ØSîRîS

Arkadaşlar sahibinden com dan 2 ay önce sis farları takmıştım ama çok iyi bir aydınlatma vermiyor mercekleri değiştirmek istiyorum..

-1 Far Merceği 59,90 TL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da

Hella Bixenon D2S D1S Mercek Xenon Modifiyesine - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da

Valeo Xenon H7 Mercek Xenon Modifiyesine Tip 02 GittiGidiyor.com'da #40768367

bu merceklerden hangisini tavsiye ederseniz yada sizlerin tavsiyesi başka bir ürün varmı ?

gültekin77

Bunları sis farı olarak nasıl takıyorsun,örnek resim uygulama filan var mı?
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ØSîRîS

yakında öğrenicez iş yerinden bir arkadaşım yaptırmış...sis farlarının mercekelrini değiştirmiş benim kanıma girdi :) elektrikçisine gidicez bakalım :)

golfüçyüs

takabilmek için öncelikle farınızın valeo olması gerekiyo. valeo marka farlarda sislerin yeri vidalı söküp takabiliyosun. fakat hella biraz daha ticari düşünüp vida koymamış yeni far almak zorundasın

gültekin77

Yukarıda linkleri verilen mercekler farın içine mi monte ediliyor,yoksa tampondaki sis yerin mi monte ediliyor onu anlamadım?

golfüçyüs

abi onlar valeo marka farların içine monte ediliyo (sinyal lambasının altındaki boşluğa). sadece valeo marka farlarda sonradan takılabiliyo. benim araçta 2001 comfort farlarım hella seninkide büyük ihtimalle helladır

gültekin77

golfüçyüs

yani bize göre değil bu ürünler  :(

gültekin77

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 20 Haziran 2011, 00:32:59
yani bize göre değil bu ürünler  :(

Evet malesef,
Bende düşünüyordum bu aralar aydınlanmış olduk,teşekkürler.

golfüçyüs

rica ederim abi. şöyle bişey yapabilirsin çıkma bi gti, 1.8 highline vs. mercekli farlarından bulabilirsin. bende tam bilmiyorum piyasada çok varmıdır ama öyle söylemişlerdi forumdakiler

gokeri06

valeo fara mercek takmak için farı tamamen açmak mı gerekiyor yoksa farın arka tarafından bu iş yapılabilir mi?