Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf Mk3 VR6 Uygun jant hakkında fikir - Sayfa 4

Golf Mk3 VR6 Uygun jant hakkında fikir

Başlatan golf 3 vr6 68, 15 Haziran 2011, 14:48:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

abi o değilde nasıl karlık almak lazım ? kırılır diyenler var çok kalitelisi var diyenler var? para konusu mühim değil yeterki sağlam olsun??

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 15 Haziran 2011, 23:26:20
abi o değilde nasıl karlık almak lazım ? kırılır diyenler var çok kalitelisi var diyenler var? para konusu mühim değil yeterki sağlam olsun??

vr6 karlık al tak işde ne kalitesiya hepsi aynı plastikk benden önceki sahibi almış 90 tl ye sıfır takmış anlıcagın çok sert vurmatıkca hiç bişi olmaz.
Exclusive Garage

iko

yaa bende öyle yapıcam zatende ne bliym kimisi demiş vurunca kırılır bilmem ne gitti kdar takarz o zmn :D zaten haftasonu kullanılıor araç =)) bu arada sahibinden de bi sticker gördüm mk3te süperdi burda yokmudur acaba resmini yollıycam şmd

Halil_50

karlıktan korkmayın çukura düşmedikçe bi yere vurmadıkça bişey olmaz hatta durun size bi video izletiyim tabi bulabilirsem  ;D

iko

adam kaldırmış ilanı  >:(     mk3// ama süper duruyordu sordm almanyada böyle geld dedi bana resmi kaydetmedm bnde bugn çktı die :S

iko

Alıntı yapılan: Halil_50 - 15 Haziran 2011, 23:32:13
karlıktan korkmayın çukura düşmedikçe bi yere vurmadıkça bişey olmaz hatta durun size bi video izletiyim tabi bulabilirsem  ;D

koy koy hemen :))   çocuun VR6nın içine etmiş gibi olduk sevmiyorum bunu ama özür dilerim  :-[

iko

Dostum bu arada araç 4 kapımı ?

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: iko - 15 Haziran 2011, 23:34:36
koy koy hemen :))   çocuun VR6nın içine etmiş gibi olduk sevmiyorum bunu ama özür dilerim  :-[
saglık olsun:)
Exclusive Garage

Halil_50

valla hakkını helal kardeşim konu içinde konu oldu ama yapacak bişey yok artık
buyrunuz video
    YouTube
        - ‪F.U.N.‬‏

:D :D

golf 3 vr6 68

evet 4 kapı benim golfü soruyorsan

golf 3 vr6 68

önemli deiil arkadaslar  ben takmam öyle seylere  kafanıza göre  takılın :) :) :)

golf 3 vr6 68

ben orjinal  vr6 karlık  kırdım garaja  girip cıkarken  gitti  güzelim karlık :) :)

iko

bu videodaki epey sağlammış  :o ondan olsa tamamdır.. nasıl kırdın yaa ???

Halil_50

kolay kolay kırılıcak bi malzeme değil bide sen orjinal diyosun