Müjdemi isterim bu gece benzine zam var (14.06.2011)

Başlatan ozmo, 14 Haziran 2011, 10:25:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozmo

ne güzel müjdeli haber değilmi daha indirimi yapalı 1 hafta olmadan bu gece benize bindirim yapacaklar ama tabiki bu yapılan yapılacakların habercisi 2 hafta içinde akaryakıta çok tatlı bir ötv ekleyecekler tabi diğer ürünlerede yani anlayacağınız ikinci el araçlarınızda değerlenecek napalım artık bizim için problem yok diğer ikinci kişi düşünsün?

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ilker mk2

secimden 2gün önce indirim 2gün sonra bindirim 7 ayda 9kere zam bu 10 olacak 2 kere indirim yapıldı kırsal kalktı artık küfür etmekten sıkıldım

uAlper

İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

CoX_BoY

bize mustahak suanda her iki kişiden biri bunlara oy verdi o yüzden ağlamamız boşuna geliyor yaz sonuna kadar 5.00 tl yi gecer benzin

Atay

Food's life! Learn it.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

CoX_BoY

odyseuss

ya bu zam haberlerini nerden alıyorsunuz anlamadım. Bi kaynak gösterinde gideyim depoyu doldurtayım   :D
VW Sakarya Facebook Sayfası

brkdmr38

Alıntı yapılan: odyseuss - 14 Haziran 2011, 12:10:55
ya bu zam haberlerini nerden alıyorsunuz anlamadım. Bi kaynak gösterinde gideyim depoyu doldurtayım   :D

Forumu takip etmen yeterli kurtuluş abii.Sağolsun kara habercimiz Özgür abi ,Benzine geliyorsa Motorinede geliyordur :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

uAlper

Alıntı yapılan: nizam - 14 Haziran 2011, 12:09:19
acaba fizandan duyulur mu ?

öle isyandayımki fizandan bile duyulur abi
dedilerki dünya piyasaları arttı varil fiyatı falan öle bişeyde yok seçim masrafları çıkıcak heralde
bundan bikaç hafta önce indirim yapılmıştı büyük indirim bekleniyo gibisinden haberler vardı avrupada %12 indirim oldu bizde 10kuruş indirim oldu bu parayı devlet yiyo ama arada derede birileride çok güzel para götürüyolar devlete verdiğim vergi helal olsun ama o ara dereden para kazanana helal etmiyorum
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

Onamdar

borsaymış dövizmiş altınmış hepsi yalan her ay yatırım yapmayı düşündüğün para kadar benzin alıp koycan kenara bidon bidon kesin kazandırır. En güvenli ve getirisi en yüksek yatırım aracı olarak nitelendiriyorum. Tek sıkıntısı depolamak :D

Bir borsacı olarak yatırım yapmak istiyenlere sunduğum öneri budur :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

gcilingir

şu benzine verdiğim paralar ile bi çeyrek altın alsam şimdi sabancıya ortak olurdum heral de  :saskin: