Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız - Sayfa 28

19 Haziran 2011 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız

Başlatan G60, 27 Mart 2011, 01:13:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

Abi başa akıllı uslu biri geçsin Örnek:Hamit..kimse geçmesin..geçenide dövelim gidince puhahahah..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

alpers3

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Haziran 2011, 23:00:32
Abi başa akıllı uslu biri geçsin Örnek:Hamit..kimse geçmesin..geçenide dövelim gidince puhahahah..
gazman yok ıcımızde bıkac kısı wardı onlarda bıkac ay once arızaya baglayıp sıteden gıttıler sakın sakın gıderız sorunumuz olmaz :tamamdir

ÜRENCİK

İnşallah hani babası oğluna kendi yaptıklarını yaptırmaz ya o hesap...Önceden düğünlerde konvoyu karıştıran ben olurdum şimdi öylesini istemiyorum..Yaşlanıyo muyum acaba?

alpers3

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Haziran 2011, 23:02:56
İnşallah hani babası oğluna kendi yaptıklarını yaptırmaz ya o hesap...Önceden düğünlerde konvoyu karıştıran ben olurdum şimdi öylesini istemiyorum..Yaşlanıyo muyum acaba?
hamıtın cekı demırıne baglarız senı yaramazlık yapamazsın eskı gunler aklına gelırse :D

ÜRENCİK

Yok abi çocuk elimi ayağımı bağlıyor zaten öyle bir hıyarlık yaparsam ilk beni dövün zaten :D

alpers3

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Haziran 2011, 23:05:57
Yok abi çocuk elimi ayağımı bağlıyor zaten öyle bir hıyarlık yaparsam ilk beni dövün zaten :D
ooo bayagı cocuk olacak gıbı yaa guzeeellll sewdım bu ısı :D :D :D

ÜRENCİK

Sana önce çocuk sevgisini iyice aşılayıp ardından senin düğünde vw konvoyu yapmak gibi hain planlarımız var..

alpers3

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Haziran 2011, 23:09:57
Sana önce çocuk sevgisini iyice aşılayıp ardından senin düğünde vw konvoyu yapmak gibi hain planlarımız var..
seneye allah ızın werırse planlarımın ıcerısınde var dugun dernek olayı ama bnm cocuk olursa ıse felan gıtmem o sıkıntı :D :D :D :D :D

suskun

H.G WORKS

ÜRENCİK

suskun

H.G WORKS

alpers3