Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
otomatik aracım çok yakıyor. hangi lpg taktırmalıyım.? - Sayfa 3

otomatik aracım çok yakıyor. hangi lpg taktırmalıyım.?

Başlatan timuçin, 07 Haziran 2011, 17:07:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

evet o topiğede yazdım kg ler aynı değilmiş her aracın galiba ben şanslıyım stepnemde hep garajda duruyo zaten arabaya koymuyorum ordanda bi avantajım var  :saskin: bu arada şimdi kataloguna baktım katalogta Otomatik vitesin ağırlığı 1127kg yazıyor :)adobe formatında olduğu için ekleyemiyorum adobe dosyasından image hale nası ceviririm bilen varsa koyabilirim fabrika katalog verilerini

DenQ

Alıntı yapılan: rene - 12 Haziran 2011, 11:36:35
evet o topiğede yazdım kg ler aynı değilmiş her aracın galiba ben şanslıyım stepnemde hep garajda duruyo zaten arabaya koymuyorum ordanda bi avantajım var  :saskin: bu arada şimdi kataloguna baktım katalogta Otomatik vitesin ağırlığı 1127kg yazıyor :)adobe formatında olduğu için ekleyemiyorum adobe dosyasından image hale nası ceviririm bilen varsa koyabilirim fabrika katalog verilerini
printscreen yapıp, paintde düzenliyip kaydet :)

rene

valla eklemeye çalıştım katalog verilerini aynısını yaptım ama beceremedim galiba en baştaki link yazanı kopyalayıp eklemıyomuyduk mesaja ?

barut

vermiş olduğum katolog değerlerinin altında baz model içindir otomatik olursa 30kg eklenir diye not var onu atlamıyalım :)

timuçin

konu çok değişti. arkadaşlar ben bu voltranıadam edemezmiyim. ne yapmam lazım. enjektörleri temizletsem yada değiştirsem (filtre geçenlerde değişti) çözüm bulamazmıyım.