ReSTo KoMaNDo Golf MK1 GLD

Başlatan SNCKTR, 17 Nisan 2011, 16:58:40

« önceki - sonraki »

golfmk1furkan

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 10 Haziran 2011, 16:27:13
:bekleriz: :bekleriz:

ben yine bir şeyler kaçırmışım. zaten bir kaç saat foruma girmesem illa bir atraksiyon oluyor.  ::)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

nizam

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 10 Haziran 2011, 22:30:22
ben yine bir şeyler kaçırmışım. zaten bir kaç saat foruma girmesem illa bir atraksiyon oluyor.  ::)

arada biri vardı
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Mk1GTI

KOnu yok yav :D :D birisi gelmiş ilkkez mesaj atmaya çalışmış :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Serhat hazır et olm kendini ben geldiğimde soyucaz o Cabrioyu  :D Senin project ne alemde şu an bol şanslar darısı başımıza  :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2011, 16:21:14
Serhat hazır et olm kendini ben geldiğimde soyucaz o Cabrioyu  :D Senin project ne alemde şu an bol şanslar darısı başımıza  :melek:
cok fena soyarım  :D valla bu aralar gıdemıyorum ama arka bagaj kapagını takmıslardı yavas yavas gıdıo okulla ugrasıyorum becerı sınavları var onlar bıttıkten sonra golfe hız verıcem ınş  :)

SNCKTR

gecen hafta cektıgım bır kac foto pazartesı gıdıcem tavsanımın yanına  :) suan parcalar oturtuluyor   :D ve arkada volkswagen golf GLD yazıları olmayacak  8)

GolfMk1Cabrio

Maşallah kanka darısı bana İnşallah bende çok istiyorum ya  bakarsın bu yaz patlatırım bişeyler bende  ::) Bencede bagaj kapağında yazı olmamalı  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 19 Haziran 2011, 02:34:56
Maşallah kanka darısı bana İnşallah bende çok istiyorum ya  bakarsın bu yaz patlatırım bişeyler bende  ::) Bencede bagaj kapağında yazı olmamalı  :tamamdir
inş kanka alırsın acaba vos vos jantlarınımı takayım hazır kaputun ustunde ıken  :D ;D

brkYRC

beetle jantımı takacan golfe?
"Hurdalarin Efendisi"