Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk3 GTI'ım =)) - Sayfa 4

mk3 GTI'ım =))

Başlatan iko, 17 Nisan 2011, 04:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iko

iko

suskun

ovvv maaşallah çok güzel olmuş  :tamamdir
H.G WORKS

iko

sağolasın abi pazar günü ç.kaleye gdiyor gelince daha da güzel olacak nasipse  :D

barut

üstad ilandaki resimleri değiştir bence bu resimler daha güzel  :saygılar

iko

hangisini çıkartaym abi ilandan sence :D tereddütteym zaten aslında amacım takas etmek 1,6 sport olsa mesela versem kafa kafaya yeter bana para vermeselerde olur :D

barut

gti fazla geldi sanırım :) sportla arasındaki yakıt fark ne bu aralarda ?

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 10 Haziran 2011, 15:32:34
gti fazla geldi sanırım :) sportla arasındaki yakıt fark ne bu aralarda ?

Şehir içi 13-14 lt ama uzun yolda basmazsan 6,5 litre görenler var GTI'de.. sport aft şehir içi benzin 9 litre uzun yolda ise 7,5 litre gibi olması lazım. Ortalamada ise tabiiki AFT iyi, yaklaşık 2 litre fark atıyor ABF'ye.. Ama sürekli uzun yol veya sadece hafta sonları için ise GTI gibisi yoktur herhalde:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

sportda benzin daha az olması lazım değilmi hasan ben gazla 9-9,5 litre arasındayım

Onamdar

sport verip gti alınabiliyormu :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 10 Haziran 2011, 16:29:55
sportda benzin daha az olması lazım değilmi hasan ben gazla 9-9,5 litre arasındayım

Olur abi neden olmasın. Normal kullanım değerlerini düşünerek yazdım.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Onamdar

yok abi benim araç  o kadar temiz değil 2 3 bin fark var arada çok isterim bi gti ım olsun ama :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

iko

cilamızıda yaptık ayna gibi oldu =))