Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İzmir de pazar günü yapılacak olan hava gösterisine katılacak arkadaşlar buraya! - Sayfa 2

İzmir de pazar günü yapılacak olan hava gösterisine katılacak arkadaşlar buraya!

Başlatan Onamdar, 01 Haziran 2011, 22:23:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metin35

bence biyerde toplanıp hep beraber gitsek nasıl olur arkadaşlar  bence bu daha iyi olur gibi geliyor ? :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir

hakkihakan

Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

midbar

Ben gittim ama kimseyigöremedim tabi çooook kalabalıktı görememem normal. Ama süperdi o   f-16 nın sesi var ya uffffff ya :tamamdir :tamamdir şimdi bir tane de   F-16  toplayım  diyorum ama biraz kendimi toparlayım ondan sonra. ;D ;D ;D

Onamdar

Abi aynen toplanmak pek mümkün değildi değil birbirizi bulmak kendini bile kaybederdi insan orda:)

f 16 çok yakar abi tüpde olmaz daha küçük dizel bişeyle başla :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

MeTHea35

Alıntı yapılan: Onamdar - 07 Haziran 2011, 22:42:17
Abi aynen toplanmak pek mümkün değildi değil birbirizi bulmak kendini bile kaybederdi insan orda:)

f 16 çok yakar abi tüpde olmaz daha küçük dizel bişeyle başla :)
2.sanayide kazalı varmış motor istiyo 1.6TD motor la yürür dediler  :D

SNCKTR

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 08 Haziran 2011, 00:07:41
2.sanayide kazalı varmış motor istiyo 1.6TD motor la yürür dediler  :D

su havada hararet yapıp tek kanatla ınenı dıyosun  ;D :D

MeTHea35

Alıntı yapılan: SNCKTR - 08 Haziran 2011, 00:34:26
su havada hararet yapıp tek kanatla ınenı dıyosun  ;D :D
:D nasıl bildin sahibindene mi koymuşlar doğan takaslı yazıyor 89 -94 arası :D

Onamdar

Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

midbar

bir takımda BBS RS atarız  dicem ama daha arabaya atamadık.  kırmızı bekliyor pazarı çıksındiye dışarı zaten.